Σακίρα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη viral συνέντευξη

Σακίρα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη viral συνέντευξη

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια «έσπασε τη σιωπή» της μετά τον πολύκροτο χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ

shakira
Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Σακίρα μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που κυκλοφόρησε στο ισπανικό Elle, όπου μίλησε μεταξύ άλλων, για τις θυσίες που έκανε για την οικογένειά της και για την καριέρα του ίδιου του Πικέ.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια που μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της, δημοσίευσε και μία φωτογραφία στo Instagram αφήνοντας στη λεζάντα τη φράση «Μία γυναίκα μπορεί να κάνει αρκετά. Εγώ σε αυτό το σημείο μπορώ να κάνω αρκετά για τον εαυτό μου, για τα παιδιά μου και για την οικογένειά μου» παραπέμποντας το κοινό να διαβάσει ολόκληρη την συνέντευξή της. 

Δείτε τη δημοσίευση 

«Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα» - Όσα είπε για τον Πικέ στη συνέντευξη 
Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, 21 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια έδωσε για πρώτη φορά τη δική της απάντηση, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. Η Κολομβιανή σταρ, πήρε θέση και απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα, που κάνουν τον τελευταίο καιρό τον γύρο του διαδικτύου και αφορούν στην προσωπική της ζωή. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Σακίρα ρωτήθηκε: «Φαίνεται ότι δεν ήθελες να τελειώσει η σχέση σου και ήταν έκπληξη για σένα που η σχέση τελείωσε. Πώς κατάλαβες ότι δεν θα ήσασταν πια μαζί;».

Κλείσιμο
Εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις μοιραστώ - τουλάχιστον αυτή τη στιγμή - όλα είναι τόσο ακατέργαστα και καινούρια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλα όσα είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου. Πριν ξεκινήσουν τα παιδιά μου το σχολείο, είχα μια πραγματικά τη ζωή ενός νομά. Είχα ζήσει ολόκληρη την ύπαρξή μου ως καλλιτέχνης, ταξιδεύοντας ασταμάτητα, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, περιοδείες, κάνοντας παραστάσεις, προώθηση, έχτισα σχολεία στην Κολομβία και ηχογραφούσα σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα, και τα πρώτα χρόνια της σχέσης μου με τον Ζεράρ και όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο, τον Μίλαν, τον έπαιρνα μαζί μου παντού από τότε που ήταν 2 μηνών. Θυμάμαι μάλιστα ότι τον θήλαζα συνεχώς στα γυρίσματα του "The Voice"».
Και συνέχισε: «Μόλις ο Μίλαν ξεκίνησε το σχολείο, στα τέλη του 2014, ήξερα ότι το συνεχές ταξίδι και η “νομαδική” μου ύπαρξη έπρεπε να τεθούν σε δεύτερη μοίρα και η καριέρα μου έπρεπε να τεθεί επίσης σε δεύτερη ταχύτητα. Ήξερα ότι όταν ξεκίνησε το σχολείο έπρεπε να εγκατασταθώ, να φυτέψω τις ρίζες μου στη Βαρκελώνη και να είμαι εκεί για αυτόν και για τον Ζεράρ και αργότερα για τον Σάσα επίσης.

Ως ποδοσφαιριστής ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους και έπρεπε να τον στηρίξω. Θέλω να πω, ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει μια θυσία, σωστά; Είτε θα διακόψει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει μαζί μου στις ΗΠΑ, όπου είναι η καριέρα μου, είτε θα έπρεπε να το κάνω αυτό».

Η Σακίρα πρόσθεσε: «Και έτσι, ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτή τη θυσία. Και το έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου στη δεύτερη ταχύτητα και ήρθα στην Ισπανία, για να τον στηρίξω για να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Και ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου μπόρεσαν να έχουν μια παρούσα μαμά και έχω αυτόν τον εκπληκτικό δεσμό μαζί τους που είναι άθραυστος. Ξέρεις, αυτό είναι. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω» είπε στο τέλος της συνέντευξής της.


Ειδήσεις σήμερα:

Γκάλοπ Pulse: Αυξημένο προβάδισμα ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη στο κέντρο

Αναβρασμός στη Ρωσία και διεθνής συναγερμός μετά την «επιστράτευση» Πούτιν

Διαψεύδει η Βόρεια Κορέα ότι πούλησε όπλα στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης