Πρεμιέρες, αλλαγές, μονοψήφια και «τάπα» Καπουτζίδη

Πρεμιέρες, αλλαγές, μονοψήφια και «τάπα» Καπουτζίδη

Αναταράξεις στον τηλεοπτικό αέρα λόγω συνωστισμού

kapoutzidis46
Ο Νίκος Μουτσινάς το είπε πολύ ωραία. Είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ που πρέπει να φιλοξενείται στις εκπομπές η τηλεθέαση των άλλων; Δεν είναι άκομψο; Ειδικά λόγω της φετινής συνθήκης όπου ένας, άντε δυο το πολύ γελάνε και οι υπόλοιποι κλαίνε… Δίκιο έχει. Αλλά η τηλεόραση είναι ανθρωποφαγική εντός, εκτός και επί τ’ αυτά…

Εδώ πανηγυρίζουν για τα νούμερα κάποιων, άνθρωποι, οι οποίοι είναι εκτός τηλεόρασης. Σα να χαίρομαι εγώ για παράδειγμα για τις εισπράξεις του φούρνου της πλατείας. Μνήσθητί μου, Κύριε.

Πάντως υπάρχει μία βασική διαφορά που επιμένουμε να αγνοούμε, ειδικά όσοι είμαστε εντός τηλεοπτικού πεδίου. Κολλάμε στους αριθμούς και προσπερνάμε την ουσία. Για να γίνω λίγο πιο υπαινικτική θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα. Σίγουρα αν βγουν στον δρόμο μία γυναίκα με εσώρουχα και μία καλοντυμένη με ταγέρ, τα βλέμματα θα τα μονοπωλήσει η πρώτη. Ωστόσο αυτό που πραγματικά αξίζει δεν είναι το πρώτο βεβιασμένο βλέμμα αλλά αυτό που το κερδίζεις μετά από σκέψη και θαυμασμό, ο οποίος προκύπτει από παρατήρηση και αναγνώριση της καλαισθησίας και της ποιότητας.

Προχωράμε. Τρεις πρεμιέρες για τον ΣΚΑΪ, μετά τις σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του στην ζώνη prime time. Την Κυριακή ξεκινά το «Voice», την Τρίτη το «Love Island» και την Δευτέρα η «ΣτΟργή».

Love Island | Trailer | Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ


Πρεμιέρες έρχονται και για το Mega και μάλιστα με δύο πολύ δυνατά χαρτιά. Το «Maestro» και το «Μαύρο Ρόδο», δύο φιλόδοξες παραγωγές που θα επηρεάσουν σημαντικά την βραδινή ζώνη. Ας μην βιαζόμαστε. Ο δρόμος είναι μακρύς.

Τα σημερινά μονοψήφια στη πρωινή ζώνη δεν είναι έκπληξη. Όταν η πίτα μοιράζεται σε τόσα κομμάτια, πολλοί θα μείνουν με μία μπουκιά.

Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλες τις ζώνες και για όλα τα κανάλια. Ουδείς εξαιρείται. Γι αυτό δεν χρειάζεται ούτε πανηγυρισμούς, ούτε να βομβαρδίζεται το e mail κάθε μέρα με αστεία συμπεράσματα…

Αγνωστο το πότε θα γίνει η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Και είναι γεγονός πως ο σταθμός του Αμαρουσίου τους χρειάζεται…

Μπράβο στην ΕΡΤ που επιμένει και κάπως έτσι το «Κάνε ότι κοιμάσαι» έμεινε κοντά στο 10% απέναντι στα θηρία και φυσικά το «Στούντιο 4» κατέκτησε ένα σταθερά καλό ποσοστό αλλά κυρίως την εκτίμηση του κοινού. «Κέντησαν» πάλι με την συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλτινού η Νάνσυ και ο Θανάσης.


Τα φύλα των μωρών δεν θα έπρεπε να απασχολούν το τηλεοπτικό και το αναγνωστικό κοινό. Η εγκυμοσύνη είναι ιερή και καλό θα είναι να προστατεύεται. Μοναδική ευχή να είναι καλά όλα τα μωράκια που θα γεννηθούν.

Πολύ ωραία και σταράτα απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν υποψήφιο στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ακόμη καλύτερη η απάντησή του στα «τρόλια», τα οποία τον έβριζαν κιόλας διαδικτυακά για την επιλογή που δεν έκανε… Γιώργο μου, τις γατούλες σου και τα μάτια σου.

καπουτζιδης1
Κλείσιμο


καπουτζιδης2

Και μία επισήμανση σε όσους θέλησαν να τραβήξουν το «αυτάκι», και πολύ καλά κάνουν και κάθε δικαίωμα έχουν, επειδή σχολιάσαμε από τον αέρα του «Πρωινού μας» κάποια σημεία του «GNTM» που δεν μας άρεσαν την ώρα που ο σταθμός έχει ριάλιτι. Δεν θυμάμαι πολλούς πανελίστες να αρνούνται να σχολιάσουν ριάλιτι του σταθμού και να αποχωρούν όταν εμφανίζονταν στο πλατό καλεσμένες – παίκτριες. Εγώ πάντως με το «Bachelor» το έπραξα και ευχαριστώ τον Alpha για την κατανόηση και την ελευθερία. Με αγάπη.


Κουιζάκι: Ποια πανελίστρια διέψευσε τις προσδοκίες και προβλημάτισε κανάλι και εκπομπή;


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτές είναι οι κλίμακες επιδότησης για τον Οκτώβριο - Στα 90 ευρώ η ενίσχυση για το φυσικό αέριο

Πούτιν: Γιατί κήρυξε μερική επιστράτευση επτά μήνες μετά την εισβολή στην Ουκρανία - Άρχισαν τα ζόρια

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Τους έστειλαν εξώδικο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης