Αναστάσης Ροϊλός για τις Άγριες Μέλισσες: «Μένω στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα»

Αναστάσης Ροϊλός για τις Άγριες Μέλισσες: «Μένω στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα»

«Ελπίζω να βάλουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας υψηλά στάνταρ» ανέφερε ο ηθοποιός 

RoilosAn
Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα τον ρόλο του «Νικηφόρου» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έδωσε μία συνέντευξη στο Marie Claire και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που σημείωσε, η δημοφιλής σειρά.

Επιπλεόν ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος», στην οποία υποδύεται τον Δημήτρη Χορν, όσο και στη νέα σειρά με τίτλο «Μάγισσα» που θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα.
Ο Αναστάσης Ροϊλός κάνοντας λόγο για τις τρεις σεζόν των «Άγριων Μελισσών» είπε: «Μας έδωσε πολλά η σειρά, βάζω πρώτα -και μαζί- την αγάπη του κόσμου κι ότι γίναμε οικογένεια με τους συναδέλφους μου, έζησα κάτι πολύ ωραίο. Τελικά, όμως, μένω στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Μόνο έτσι πας στην επόμενη δουλειά. Ελπίζω να βάλουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας υψηλά στάνταρ και να καταφέρουμε να κάνουμε την εγχώρια παραγωγή, ή έστω ένα μέρος της, ανταγωνιστική στις ξένες αγορές. Με άλλα λόγια, να καταφέρουμε να φτιάξουμε ιστορίες που να αφορούν κι άλλο κοινό πέρα από το ελληνικό».

Επιπλέον ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», στην οποία υποδύεται τον Δημήτρη Χορν: «Τον λάτρεψα. Διαβάζοντας γι’ αυτόν, συνάντησα έναν μπον βιβέρ, έναν αστό, αλλά και έναν ταγμένο στην τέχνη του, έναν ανικανοποίητο, έναν φοβερά γοητευτικό άνθρωπο, ένα αερικό. Υπάρχουν δύο είδη ηθοποιών, αυτοί του star system, που φέρνουν τους ρόλους στα μέτρα τους, και οι ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ, που είναι διαφορετικοί σε κάθε ρόλο. Εκείνος ήταν μεν star system, αλλά με έναν καταπληκτικά μοναδικό τρόπο. Ήταν ένας άντρας που τον ήθελαν όλες, ενώ απείχε πολύ από την εικόνα του «μάτσο». Μιλάμε για πολύ ιδιαίτερη πάστα ανθρώπου, μιλάμε για έναν τύπο που τον ερωτεύτηκε η Εντίθ Πιαφ. Τον ερωτεύτηκα κι εγώ, όπως καταλαβαίνετε».

Τέλος ο Αναστάσης Ροϊλός αναφέρθηκε στη σειρά «Μάγισσα», που έρχεται τον χειμώνα στον ΑΝΤ1 και που δημιουργήθηκε από τους σεναριογράφους των «Άγριων Μελισσών»: «Όταν μιλήσαμε με τον Λευτέρη Χαρίτο, μου είπε: "Τώρα θα κάνες έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο από τον Νικηφόρο"».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα δάκρυα της Μέγκαν που δεν έπεισαν και η «απειλή» από την αυτοβιογραφία του Χάρι

Είναι το δημοψήφισμα, το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία;


Άνδρας αυτοπυρπολείται κοντά στο γραφείο του Ιάπωνα πρωθυπουργού στο Τόκιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης