Τάκης Ζαχαράτος για την κηδεία της Παπά: «Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί»
Το παράπονό του από κάποιους καλλιτέχνες που δεν έδωσαν το παρών στην κηδεία της Ειρήνης Παπά εξέφρασε ο ηθοποιός - «Δεν είχε ανάγκη να την τιμήσουν, εμείς θα έπρεπε να το κάνουμε» δήλωσε
Δηλώσεις παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος κι εξέφρασε μεταξύ άλλων το παράπονό του σχετικά με τα άτομα που έδωσαν το παρών στην κηδεία τηςΕιρήνης Παπά.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» κι αρχικά, δήλωσε για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή: «Για εμένα δεν είναι ηθοποιός, είναι η ελληνική σημαία».
Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή και οι άνθρωποι αυτοί είναι αθάνατοι. Θύμωσα στην κηδεία της. Η Ειρήνη Παπά για μένα δεν είναι μία ηθοποιός, είναι η ελληνική σημαία. Είναι εθνικός θησαυρός που έγινε παγκόσμιος».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn1stdjmcw9l)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως απογοητεύτηκε από κάποιους ανθρώπους του θεάτρου, που ενώ θα έπρεπε να δώσουν το παρών στην κηδεία της, δεν το έκαναν.
«Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί. Όταν μιλάμε για τη μεγαλύτερη τραγωδό του κόσμου, όταν έχει υποκλιθεί ο πλανήτης ολόκληρος, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να παρευρεθείς», τόνισε.
«Δεν είχε ανάγκη να την τιμήσουν. Εμείς θα έπρεπε να το δείξουμε και να την τιμήσουμε, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», συμπλήρωσε.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.