Νίκος Καρβέλας - Έλενα Φερεντίνου: Στη Βίσση η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους

Νίκος Καρβέλας - Έλενα Φερεντίνου: Στη Βίσση η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους

Μπορεί να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελευταία συναυλία της περιοδείας της τραγουδίστριας

vissi-karvelas-synavlia__1_
Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους, έκαναν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου.

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να εμφανίζεται συχνά. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την τελευταία συναυλία της περιοδείας της Άννας Βίσση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

2699_NIKOS_KARVELAS_ELENA_FERENTINOY_1792022

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι, στις πρώτες σειρές του κοινού. Και οι δύο ξεχώριζαν με το ροκ στυλ που τους χαρακτηρίζει.

2698_NIKOS_KARVELAS_ELENA_FERENTINOY_1792022
Κλείσιμο

2703_NIKOS_KARVELAS_1792022
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου έγιναν γονείς κατά τις αρχές του περασμένου Απριλίου. Πρόσφατα, η 31χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στα social media την πρώτη της φωτογραφία με το παιδί τους.

Ξαπλωμένη σε μία αιώρα κρατούσε στην αγκαλιά της τον γιο της και απαθανατίστηκε από τον φακό. Στη λεζάντα της δημοσίευσης της έγραψε: «Εγώ και το μικρό μου φάντασμα».


Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και ανήκει στην Panik Records. Συνεργάστηκαν επαγγελματικά με τον μουσικοσυνθέτη το 2019, όταν της έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί», όπου περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.

Η πρώτη δημόσια έξοδος του ζευγαριού είχε γίνει το 2019, στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Τον Ιούλιο τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ήταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Έλενα Φερεντίνου τραγούδησε με τον Μπάμπη Στόκα.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης