Αυτή η νύχτα μένει: Οι πρώτες φωτογραφίες της Νικολέττας Καρρά από τον ρόλο της στη σειρά

Αυτή η νύχτα μένει: Οι πρώτες φωτογραφίες της Νικολέττας Καρρά από τον ρόλο της στη σειρά

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

nikoletta-karra
Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha, οι ηθοποιοί μοιράζονται τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Ανάμεσά τους και η Νικολέττα Καρρά. Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη «Νίκη» στη σειρά εποχής, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή .

Μάλιστα, προκειμένου να παρουσιάσει τον ρόλο της στους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η ηθοποιός φαίνεται να κρατάει ένα μικρόφωνο, αποκαλύπτοντας έτσι πως θα υποδυθεί μια τραγουδίστρια.

«Η Νίκη μου. Το "Νικάκι" μου. Την αγαπώ. Θα τη γνωρίσετε σύντομα. Στο "Αυτή η νύχτα μένει"», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτησή της:


Λίγα λόγια για τη σειρά

Με φόντο το «Όνειρο», ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων. Δύο κόσμοι θα ανταμώσουν για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί από τις στάχτες.

Η σειρά που βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει», έρχεται με ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

«Στη νύχτα νιώθαμε θιασώτες μιας παράστασης φαντασμαγορικής, με έναν αόρατο σκηνοθέτη να δίνει το πρόσταγμα και οι θαμώνες-άνθρωποι της διπλανής πόρτας να μεταμφιέζονται σε άρχοντες κόντρα στη χωματερή της άχαρης ζωής τους», γράφει ο Θάνος Αλεξανδρής.

Δείτε το τρέιλερ:

Αυτή η νύχτα μένει | Έρχεται στον Alpha
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Άνω Λιόσια: Έστειλαν στο νοσοκομείο 40χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση για τη μουσική

«Ενεργειακή ανεργία» και περικοπές ηλεκτρικού στην Ευρώπη λόγω της κρίσης

Μύκονος: Φωτογραφίες από τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης