Ημέρα χαράς η σημερινή για τον Σάκη Τανιμανίδηκαι τη Χριστίνα Μπόμπαπου βάπτισαν τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό, με τη διακόσμηση στα χρώματα του ροζ να ξεχωρίζει και τη θάλασσα να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το χαρμόσυνο σκηνικό.
Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.
Κλείσιμο
Το κάθε κορίτσι έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάφτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.
Από την άλλη, την Αριάνα βάφτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.
Δείτε το προσκλητήριο:
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν στον κόσμο τις δίδυμες τον Ιούνιο του 2021. Είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με τις κόρες τους και τους αρέσει να τις βλέπουν να μεγαλώνουν. Μάλιστα, μοιράζονται καθημερινά σχεδόν και οι δύο, στιγμές από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς