House of Dragon: Η ερωτική σκηνή μεταξύ Rhaenyra και Daemon δεν υπάρχει στο βιβλίο

House of Dragon: Η ερωτική σκηνή μεταξύ Rhaenyra και Daemon δεν υπάρχει στο βιβλίο

Πιθανότατα οι συντελεστές θέλουν να δώσουν μια διαφορετική εκδοχή στη σχέση της Rhaenyra με τον θείο της - Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους

house_of_dragon_xr
Η σειρά «The House of the Dragon» έχει ήδη προκαλέσει εντυπώσεις, τόσο λόγω της φήμης που είχε ήδη χτίσει το «Game of Thrones», αλλά και του... ιδιαίτερου σεναρίου της.

Η σειρά τοποθετείται χρονολογικά σχεδόν 200 χρόνια πριν το «Game of Thrones» και όπως φαίνεται από τα πρώτα επεισόδια, η κατάσταση τότε, ήταν ακόμα πιο... ανεξέλεγκτη.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, υπήρξε μία σκηνή που απασχόλησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, καθώς θα μπορούσε να παραπέμπει σε... αιμομιξία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη σκηνή, στην οποία πρωταγωνιστεί η Rhaenyra Targaryen και ο θείος της, Daemon.

Στο εν λόγω απόσπασμα, οι δυο τους βγαίνουν στον δρόμο, προσπαθώντας να περάσουν απαρατήρητοι και κατευθύνονται σε έναν οίκο ανοχής. Ο Daemon δείχνει στην ανιψιά του όλες τις «αμαρτωλές απολαύσεις», για τις οποίες εκείνη μέχρι τότε, δεν είχε την παραμικρή ιδέα.

H Rhaenyra ξαφνιάζεται με το θέαμα, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή, ζούσε μέσα στη «φούσκα» του παλατιού. Στη συνέχεια, θείος και ανιψιά μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, όπου και ξεκινούν να φιλιούνται και να γδύνονται. Ωστόσο, τη στιγμή που είναι έτοιμοι να «έρθουν πιο κοντά», ο Daemon αφήνει εκεί τη Rhaenyra και αποχωρεί.

Αν και η νεαρή τελικά, δεν βρέθηκε ερωτικά με τον θείο της, η εν λόγω σκηνή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με το κοινό να κάνει λόγο για μια «φρικτή στιγμή». Ωστόσο, όλα έχουν την εξήγησή τους στη συγκεκριμένη σειρά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, ωστόσο, οι πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες της Rhaenyra δεν αναφέρονται πουθενά μέσα στο βιβλίο «Fire and Blood» του George R.R. Martin. Βέβαια, όπως αναφέρει ο Eustace, αναλυτής του βιβλίου, υπάρχουν δύο εκδοχές για τον λόγο που προστέθηκε η συγκεκριμένη σκηνή.

Κλείσιμο
Είτε η Rhaenyra θα συνευρεθεί ερωτικά με τον θείο της, όταν θα κλείσει τα 16 της χρόνια, είτε η συνάντηση αυτή με τον Daemon έγινε για να την... προετοιμάσει για τη νύχτα που θα περάσει με τον Κρίστον Κόουλ της βασιλικής φρουράς. Βέβαια, σύμφωνα με την πλοκή, αν και η νεαρή φαντάζεται στη θέση του θείου της τον φρουρό, τελικά δεν θα προχωρήσει σεξουαλικά ούτε με εκείνον.

Η ηθοποιός Μίλι Άλκοκ, η οποία υποδύεται τη Rhaenyra στη σειρά, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τον χαρακτήρα της και τη σχέση με τον θείο της.

«Νομίζω ότι η Rhaenyra είναι σε μια ηλικία που δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ πλατωνικής αγάπης, ρομαντικής αγάπης και λαγνείας, επειδή δεν έχει ζήσει αρκετά και δεν έχει περάσει από αυτές τις εμπειρίες. Έτσι, νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι υπάρχει ένα συναίσθημα εδώ, αλλά δεν είναι απολύτως σίγουρη πού καταλήγει και πώς να συμπεριφερθεί μαζί του και να το εξερευνήσει. Αυτό είναι κάτι που κάνει αυτή τη δυναμική πολύ ενδιαφέρουσα», είχε δηλώσει η ηθοποιός, ενώ τόνισε πως προσπάθησαν να δείξουν κάτι πιο πλατωνικό, που να μην θίγει τόσο το θέμα της αιμομιξίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης