Τζίτζι Χαντίντ - Ο πατέρας της για τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο: «Είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας»

Τζίτζι Χαντίντ - Ο πατέρας της για τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο: «Είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας»

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ είπε ότι δεν θέλει να εμπλακεί στη σχέση της κόρης του και να κάνει δηλώσεις, όμως συμπαθεί ιδιαίτερα τον Χολιγουντιανό ηθοποιό

gigi-di-caprio
Ενώ όλοι κάνουν λόγο για το «νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ», η Τζίτζι Χαντίντ έχει δισταγμούς για να μπει σε μία νέα σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Μετά τον άσχημο χωρισμό του με τον Ζάιν Μάλικ, το μοντέλο δεν νιώθει έτοιμο να συνάψει τόσο γρήγορα έναν ακόμα δεσμό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail.

Ωστόσο, παρά τους δικούς της δισταγμούς, ο πατέρας της Τζίτζι Χαντίντ δείχνει ενθουσιασμένος με τη νέα γνωριμία της κόρης του. Ο Μοχάμεντ Χαντίντ, όχι μόνο ξέρει τον ηθοποιό προσωπικά, αλλά τον συμπαθεί επίσης, ιδιαίτερα.

Όπως δήλωσε ο 73χρονος στη DailyMail: «Γνώρισα τον κύριο Ντι Κάπριο σαν Σαιν Τροπέ πριν από περίπου πέντε χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας, τον συμπάθησα πολύ».

Σημείωσε μάλιστα, πως γνωρίζει για την σχέση τους, όμως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω. «Είναι φίλοι, γνωρίζονται εδώ και λίγο καιρό. Δεν πιστεύω πως είναι ζευγάρι, αλλά δεν ξέρω και τα πάντα. Δεν σχολιάζω ποτέ τις προσωπικές σχέσεις της κόρης μου, δεν μου πέφτει λόγος για το ποιος βγαίνει μαζί της» ανέφερε.

Κομβικό ρόλο, επίσης, στην ιστορία των δύο θα αποτελέσει και η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, η οποία έχει στο ιστορικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια, καθώς αυτή θα πρέπει να εντυπωσιάσει ο Ντι Κάπριο αν θέλει η όποια σχέση του με το 27χρονο μοντέλο να εξελιχθεί.

Η Γιόλαντα Χαντίντ, ένα πρώην μοντέλο που της αρέσει να την αποκαλούν «mama bear», εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στις ζωές των παιδιών της, της Τζίτζι και της Μπέλα, με πηγές να αναφέρουν ότι αυτή είναι ο «κλειδοκράτορας» σε περίπτωση κατά την οποία το 27χρονο μοντέλο θελήσει να φέρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι.

Κλείσιμο


Στο παρελθόν φήμες ήθελαν, εξάλλου, την Γιολάντα Χαντίντ να ακολουθεί όλους τους συντρόφους των κοριτσιών της στα social media προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν: «Λάβαμε σήμα πως μπορούμε να εξάγουμε προϊόντα μέσω Τουρκίας» είπε ο Ρώσος πρόεδρος

Ελισάβετ: Πώς έμαθε ο Κάρολος ότι πεθαίνει η βασίλισσα - «Τρεχαλητά στο διάδρομο, ένα επείγον τηλεφώνημα, μετά σιωπή»

Άγιος Όρος: Εξαφάνιση-μυστήριο δύο οικίσκων αξίας €75.000 κοντά στη Μονή Εσφιγμένου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης