Το νεόνυμφο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει τις διακοπές του και συχνά ανεβάζει στο Instagram στιγμιότυπα και βίντεο από τα εξωτικά μέρη που επισκέπεται.
Από χθες, όπως ανάρτησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, οι δυο τους βρίσκονται στο Ντουμπάι και μάλιστα πάνω σε μία... καμήλα. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, φαίνεται να χαίρονται όσο τίποτα την ξεχωριστή βόλτα τους, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος ο θεατρικός παραγωγός, η εμπειρία ήταν ξεχωριστή.
«Βόλτα με καμήλες σε σαφάρι στο Ντουμπάι εν ώρα ηλιοβασιλέματος. Συγκλονιστική εμπειρία» έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία συνοδεία αυτοκινητοπομπής με πυροτεχνήματα και οι δρόμοι της Λεμεσού αποκλείστηκαν για το γεγονός.
Η Ιλάειρα Ζήση έφτασε λίγο αργότερα. Τα όργανα δεν σταμάτησαν να παίζουν μουσική μέχρι το ζευγάρι να μπει στην εκκλησία και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.