Σε λίγο καιρό πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες του ελληνικού κοινού η εκπομπή J2US.
Ήδη γίνονται συζητήσεις με πολλά ονόματα ελληνικής showbiz που θα συμμετέχουν στο λαμπερό σόου, με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.
Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκαλύφθηκαν μερικά από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο του J2US. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Άντζελα Δημητρίου, η Βίκυ Κουλιανού, ο Σώτης Βολάνης, η αδερφή τουMad Clip και ο Άγγελος Μπράτης θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Η Έλενα Χριστοπούλου μετά την παρουσίαση του θέματος σχολίασε την απόφαση του Άγγελου Μπράτη να συμμετάσχει στο σόου τραγουδιού λέγοντας: «Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω».
Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Είναι ανατρεπτικός, ακομπλεξάριστος και τον είδαμε στο Star που έκανε μία συμμετοχή με τον φίλο του. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.