Τζέισον Αλεξάντερ: Kαταζητείται ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τζέισον Αλεξάντερ: Kαταζητείται ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο 40χρονος έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τρίτη, όμως δεν πήγε

britney-g-mak
Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ, έχει για ακόμη μια φορά προβλήματα με τον νόμο και τώρα καταζητείται από την αστυνομία στην κομητεία Νάπα, επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Αλεξάντερ αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες κακουργήματος για κλοπή αυτοκινήτου και πώληση κλεμμένης περιουσίας, που προέρχονται από κλοπή ακριβών κοσμημάτων το 2015, από τη γυναίκα που ασκεί τις κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα τον κατηγόρησε ότι της έκλεψε ένα βραχιόλι αξίας 2.000 δολαρίων. Μέχρι τώρα, δεν είχε εξακριβωθεί αν τελικά, διέπραξε την κλοπή, με αποτέλεσμα το ένταλμα σύλληψης να καθυστερήσει κάποια χρόνια. Η έρευνα για το κόσμημα άνοιξε εκ νέου, με τον 40χρονο να παραδέχεται τελικά, πως έκλεψε το βραχιόλι, το οποίο στολίζουν διαμάντια και ένα ζαφείρι και το πούλησε σε ένα τοπικό ενεχυροδανειστήριο για 180 δολάρια.

Το TMZ αναφέρει ότι ένας δικαστικός υπάλληλος τους είπε ότι ο Τζέισον Αλεξάντερ δεν πήγε στο δικαστήριο και γι' αυτό έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του, με την αστυνομία να τον αναζητά. 
Ένοχος για καταπάτηση περιουσίας και βανδαλισμό ο Τζέισον Αλεξάντερ, που εισέβαλε στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Ο Αλεξάντερ αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, καθώς εισέβαλε στο μυστήριο του γάμου της με τον Σαμ Ασγκάρι και υποχρεούται να παραμείνει μακριά της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ δέχτηκε αγωγή από την ποπ σταρ, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας της κομητείας Βεντούρα να του απαγορεύσει κάθε επαφή μαζί της. Επιπλέον, απαγορεύεται να επικοινωνήσει μαζί της με κάθε τρόπο, είτε τηλεφωνώντας της, είτε στέλνοντάς της μήνυμα.

Ο ίδιος φυσικά, αρνήθηκε τις κατηγορίες για καταπάτηση περιουσίας, βανδαλισμό και δηλώνει αθώος. Παρόλα αυτά, του απαγορεύεται αυστηρά να προμηθευτεί όπλα και πρέπει να παραδώσει στις Αρχές τα ήδη υπάρχοντα που έχει στην ιδιοκτησία του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Τι ακριβώς συνέβη στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Παρά τα χρόνια που πέρασαν και τη σύντομη διάρκεια του γάμου τους, ο Τζέισον Αλεξάντερ δεν φαίνεται να κατάφερε να ξεπεράσει τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Θέλοντας να της χαλάσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της, ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης, στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της ποπ σταρ.

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram, καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του. Μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η παραμυθένια τελετή μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου, ενώ παράλληλα έλεγε στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι χάνουν στο… νήμα τα 250 ευρώ - Πότε και σε ποιους θα δοθεί το έξτρα επίδομα παιδιού

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά

Δημήτρης Παντερμαλής: Πέθανε ο πρόεδρος του ΔΣ του Μουσείου της Ακρόπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης