Κλόε Καρντάσιαν: Με μία φωτογραφία ξεκαθαρίζει αν είναι και πάλι ζευγάρι με τον Τρίσταν Τόμπσον

Κλόε Καρντάσιαν: Με μία φωτογραφία ξεκαθαρίζει αν είναι και πάλι ζευγάρι με τον Τρίσταν Τόμπσον

Η στενή επαφή που είχαν κατά τη διάρκεια του πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της η Μπιγιονσέ «φούντωσε» τις φήμες για μια πιθανή επανασύνδεση

khloe-kardashian
H Μπιγιονσέ γιόρτασε πριν δύο ημέρες τα 41α γενέθλιά της και ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο disco party που διοργάνωσε ήταν η Κλόε Καρντάσιαν και ο πρώην σύντροφός της, Τρίσταν Τόμπσον.

Το άλλοτε ζευγάρι εθεάθη να είναι πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του πάρτι, με τα πρώτα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μια πιθανή επανασύνδεση, μετά και το δεύτερο παιδί τους που ήρθε στη ζωή πριν έναν περίπου μήνα, μέσω παρένθετης μητέρας.

Θέλοντας να δώσει την απάντησή της, η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία προτιμά να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, ειδικότερα μετά τα σκάνδαλα με τις απιστίες του, έκανε μια ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα θέλησε να ξεκαθαρίσει αν είναι ξανά δεσμευμένη ή ελεύθερη με μία φωτογραφία και ένα υπονοούμενο.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η Κλόε Καρντάσιαν δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, όπου ποζάρει με την αδερφή της Κιμ και τη φίλη τους, Λάλα και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Όλες οι ελεύθερες κυρίες».


Άλλωστε, όχι μόνο η ίδια, αλλά και η Κιμ Καρντάσιαν χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον. Το ζευγάρι δικαιολόγησε την απόφασή του, κάνοντας λόγο για μια πολύ «φορτωμένη» καθημερινότητα, η οποία δεν τους επιτρέπει να συνεχίσουν.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Στο βρετανικό κοινοβούλιο σήμερα η σορός της Ελισάβετ για λαϊκό προσκύνημα με αυστηρούς κανόνες

H Ουκρανία «γυρίζει το παιχνίδι» του πολέμου - Μπορεί να γίνει το «ρωσικό Βιετνάμ»;

Ανεβαίνει από σήμερα η θερμοκρασία - Έρχεται «καλοκαιρινό» Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης