Νέο επεισόδιο ξέσπασε ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, λίγο καιρό μετά το τέλος των δικαστικών τους διενέξεων, που έληξαν με επανασύνδεσή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λαϊκός τραγουδιστής είχε νέο διαπληκτισμό με τη σύντροφό του, ωστόσο, το θέμα «έληξε» τελικά μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη είχαν έναν καυγά το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας.
Παρόλα αυτά, δεν δόθηκε συνέχεια και δεν κατατέθηκε μήνυση από καμία πλευρά, αφού οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατά διάρκεια της παραμονής τους στο τμήμα τα βρήκαν.
Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούλιο ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορήθηκε από τη Βαρβάρα Κίρκη, για ξυλοδαρμό. Η υπόθεση έφτασε μέχρι τα δικαστήρια. Ωστόσο, το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά μαζί.
Πρόσφατα μάλιστα, μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.
«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε» τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Η Βαρβάρα Κίρκη είπε από την πλευρά της: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»