Τζούλια Νόβα: «Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο»

Τζούλια Νόβα: «Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο»

«Στις διακοπές, πάνω στη βιασύνη μας, κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας μέσα στο αυτοκίνητο κι έσπασα το τζάμι» αποκάλυψε

Nova
H Τζούλια Νόβα σε συνέντευξή της μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά της. Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το μοντέλο αποκάλυψε και την άγνωστη ιστορία πίσω από τη δολοφονία της θείας της.

Μιλώντας για την περιπέτεια που έζησαν οικογενειακώς στις διακοπές η ίδια τόνισε: «Έχασα τη μιλιά μου κι έκλαιγα όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου. Έπαθα κάτι που δεν θέλω να το πάθει καμία μανούλα. Στις διακοπές, πάνω στη βιασύνη μας, κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας μέσα στο αυτοκίνητο κι έσπασα το τζάμι».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά της και σχολίασε την απουσία του πατέρα της: «Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι».

«Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος» ανέφερε για τους παιδικούς της έρωτες.

Κλείνοντας, η Τζούλια Νόβα μίλησε για τον θάνατο της θείας της και αποκάλυψε: «Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmv2z4vq41rl)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Έλενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης: Εφετείο εσύ, Άρειο Πάγο εγώ...

Συγκρούσεις στα σύνορα Αρμενίας- Αζερμπαϊτζάν: Eπιχειρούν προέλαση, λέει το Γερεβάν

Το αστείο στα βραβεία Emmy για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τις νεαρές συντρόφους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης