The Chase: Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» αποκάλυψε τις φετινές αλλαγές του τηλεπαιχνιδιού

The Chase: Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» αποκάλυψε τις φετινές αλλαγές του τηλεπαιχνιδιού

Το τηλεπαιχνίδι του MEGA με τη Μαρία Μπεκάτωρου, επιστρέφει σήμερα στις 18:30 - Δείτε το σχετικό βίντεο

thechaseilias
Ο Chaser «Αδέκαστος Επιθεωρητής», κατά κόσμον Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη και μοιράστηκε τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματά του για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Για το πρώτο του καλοκαίρι και την αναγνωρισιμότητά του ως Chaser, ο Ηλίας Αλεξίου σημείωσε: «Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Με πολλά και ωραία αστεία. Είχε αυτή την αναγνωρισιμότητα που σου δίνει ένα “τσικ” προτεραιότητας πολύ ευχάριστης και την ώρα που την χρειάζεσαι». Στη συνέχεια ανέφερε δύο αστεία περιστατικά που βίωσε: «Είχα πάει σε ένα πολυκατάστημα και έστελναν τους πάντες στο μακρινό πάρκινγκ. Με κοιτάει ο υπάλληλος και μου λέει “Εσείς είστε; Εσύ πήγαινε όπου θέλεις”. Το ίδιο όταν πήγα να φάω σε ένα εστιατόριο. Μου έφεραν μία πιατέλα με φρούτα και μου είπαν ότι ο σεφ είναι θαυμαστής μου», είπε γελώντας.

Για τις αλλαγές στην εμφάνισή των Chasers αλλά και στο τηλεπαιχνίδι αποκάλυψε: «Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Σε μένα προσθέσαμε λίγο χρώμα. Στην πρώτη σεζόν ήμουν λίγο μουντός σε σχέση με την προσωπικότητά μου. Όλοι έχουμε αλλάξει ρούχα, αλλά αλλάξαμε και τις προσφορές μας. Ανεβάζουμε την ερώτηση του πρώτου γύρου από τα 250 ευρώ στα 300 ευρώ, οπότε γίνεται πιο εύκολο να μαζέψουν (οι παίκτες) κάποιο υψηλό ποσό από την αρχή. Φυσικά, αν μαζέψουν πιο μεγάλο ποσό στον πρώτο γύρο, υπάρχει η ανάγκη να αυξήσουμε και την προσφορά μας αντίστοιχα». Και συμπλήρωσε ότι: «Εάν ένας παίκτης δεν τα πάει καλά, υπάρχει περίπτωση οι Chasers να του δώσουμε και αρνητική προσφορά».

Σχετικά με τον αν έχει δυσκολευτεί από δυνατούς παίκτες, ο Ηλίας Αλεξίου δήλωσε ότι: «Εμείς δεν στριμωχνόμαστε ποτέ από τους παίκτες, για τον λόγο ότι παίζουμε όλοι κόντρα στις ίδιες ερωτήσεις. Οπότε, δεν σε στριμώχνει ο παίκτης, στριμώχνεσαι μόνος σου ως Chaser. Υπάρχουν καλοί παίκτες που έρχονται και διεκδικούν τα χρήματα».

«Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο έτσι ώστε ένας καλός παίκτης να μπορεί να κερδίσει. Έχουν το πλεονέκτημα των παραπάνω ερωτήσεων στον δεύτερο γύρο, των παραπάνω ερωτήσεων και να της πιθανότητας να σε γυρίσουν πίσω στον τελικό...», πρόσθεσε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmu98pykk5yh)


Ειδήσεις σήμερα:

«Ξαναχτύπησαν» οι συμμορίες ανηλίκων στο Μαρούσι - 16χρονοι κυνηγούσαν 12χρονους για να τους κλέψουν

Δείτε φωτογραφίες: Η Πολεμική Αεροπορία παρέλαβε τα πρώτα F-16 Viper

O Τσαβούσογλου απειλεί: Μαζέψτε τα μυαλά σας, συνέλθετε, μην γίνεστε όργανα άλλων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης