The Chase: Λίγο πριν την πρεμιέρα, οι «Chasers» αποκαλύπτουν τα αδύναμα σημεία τους

The Chase: Λίγο πριν την πρεμιέρα, οι «Chasers» αποκαλύπτουν τα αδύναμα σημεία τους

Το «Chase» κάνει πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου - Το «Βουνό», Το «Γεράκι», η «Γυναίκα με τα μαύρα» και ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» αποκάλυψαν σε ποιους τομείς υστερούν σε γνώσεις

the-chase
Τέσσερις ζωντανές εγκυκλοπαίδειες. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τους Chasers του επιτυχημένου παιχνιδιού γνώσεων του MEGA «The Chase» που επιστρέφει την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», κατά κόσμον ο Βασίλης Φασιάς, ο Πάνος Δημάκης, η Μαρία Μάρκου και ο Ηλίας Αλεξίου, ετοιμάζονται να καθίσουν στην καρέκλα τους και να «κυνηγήσουν» όποιον βρεθεί απέναντί τους. Στην πρώτη σεζόν του παιχνιδιού, όλοι τους αντιμετώπισαν στα ίσια ακόμα και τους πιο δυνατούς παίκτες. Τις περισσότερες φορές τα κατάφεραν. Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι φορές που κι εκείνοι «λύγισαν».

Ποια είναι τα αδύναμα σημεία τους;

To «Βουνό» (Βασίλης Φασιάς) έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ότι το «φόρτε» του είναι ο ελληνικός κινηματογράφος, ενώ παραδέχτηκε ότι υστερεί στα αθλητικά, με εξαίρεση το μπάσκετ.

Το «Γεράκι» (Πάνος Δημάκης) έχει δηλώσει πως: «Mπορεί να χάσεις και από την αγαπημένη σου κατηγορία, όπως είναι για εμένα η Γλώσσα. Έχει να κάνει με το άγχος σου εκείνη τη στιγμή, την πίεση. Θα έλεγα ότι έχω χάσει και αθλητικά και στα gossip. Επίσης, έχω χάσει ερώτηση και για το σινεμά, για κάποιες πολύ πρόσφατες ταινίες».

Η αχίλλειος πτέρνα της «Γυναίκας με τα μαύρα» (Μαρία Μάρκου), σύμφωνα με την ίδια, είναι η γαστρονομία και η μαγειρική.

Κλείσιμο
Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» (Ηλίας Αλεξίου) έχει δηλώσει πως οι ερωτήσεις που τον δυσκολεύουν είναι τα gossip, γιατί δεν τα παρακολουθεί, ενώ τα «ευκολάκια» του είναι κατηγορίες που δεν πέφτουν συχνά, όπως φυσική, χημεία, μαθηματικά.



Ένας νέος κύκλος αναμετρήσεων ξεκινά και πάλι στο MEGA. Η Μαρία Μπεκατώρου περιμένει παίκτες και Chasers στις πιο αγωνιώδεις καταδιώξεις. Τέσσερις παίκτες κάθε φορά μπορούν να διεκδικήσουν, ως ομάδα, μέχρι και 10.000 ευρώ. Θα τα καταφέρουν;


Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν απαντά για τα πάρτι - «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι και σε αυτές τις θέσεις»

«Πώς βρήκε αυτή την παραλία;» - Το καλοκαίρι «αλά ελληνικά» του Μπόρις Τζόνσον συνεχίζεται

Στο 11,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Eurostat
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης