Σταύρος Κωνσταντίνου: «Ζήτησα τραγούδι από τον Παντελή Παντελίδη όταν δεν ήξεραν ούτε ποιος είναι»

Σταύρος Κωνσταντίνου: «Ζήτησα τραγούδι από τον Παντελή Παντελίδη όταν δεν ήξεραν ούτε ποιος είναι»

Ο νικτητής του Super Idol αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με τον εκλιπόντα καλλιτέχνη

Stavros_Kwnstantinou
O Σταύρος Κωνσταντίνου σε μία συνέντευξή του αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής έκανε λόγο για το παιδί που περιμένει, αλλά και για τον Παντελή Παντελίδη.

«Το 2006, όταν τελικά έκανα έναν ολοκληρωμένο δίσκο με τον Γιάννη Σπανό που μου είχε γράψει, είχα μαζέψει κάποια άλλα τραγούδια όπως το «Θέλω να με νιώσεις» που τραγούδισε ο Νίκος Βέρτης και το «Αφιερωμένο» που τραγούδισε ο Γιάννης Πλούταρχος. Επίσης ένα ντουέτο που είχε ο Γιάννης Πλούταρχος με την Κωνσταντίνα, «Ανάμεσα μας». Τελικά ο δίσκος δεν έκανε την επιτυχία που θα μπορούσε να κάνει μετά από το «Κουδούνι» και το «Άλλο μου μισό» που είχα βγάλει τότε και πραγματικά έκαναν επιτυχία» είπε μιλώντας για το ξεκίνημά της πορείας του.

Όσον αφορά στον Παντελή Παντελίδη ο Σταύρος Κωνσταντίνου ανέφερε: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν στην περίοδο που κάποιοι απλά τον βρήκαν στο Youtube. Δεν υπήρχε, ούτε ήξεραν ποιος είναι, ούτε τίποτα. Τον έψαξα από τότε εγώ, όπως και πολλοί άλλι άνθρωποι βέβαια γιατί για αυτό έγινε και ο Παντελής και πραγματικά μου άρεσαν τα τραγούδια του. Δεν ήξερα ότι είχε σκοπό να τα κυκλοφορήσει και να κάνει όλη αυτή την τεράστια καριέρα που έκανε» πρόσθεσε αποκαλύπτωνας ουσιαστικά την άγνωστη σχέση του με τον εκλιπόντα καλλιτέχνη.

Τέλος μίλησε και για το παιδί που περιμένει η σύζυγός του: «Με την σύζυγο μου, την Έλενα παλέυαμε πέντε χρόνια να γίνουμε γονείς και σήμερα περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι. Αναμένουμε ένα υπέροχο αγοράκι και είμαι ήδη χαζομπαμπάς».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmq2pn5kym0p)

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου παντρεύτηκε το 2020 στη Λευκωσία με την αγαπημένη του Έλενα Ανδρέου.Το ζευγάρι πάντρεψε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ενώ κουμπάροι ήταν η σχεδιάστρια ρούχων και στενή φίλη της νύφης Έφη Παπαιωάννου και ο Φίλιος Φιλαρέτου.
post_3




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός νόμος: Στη ΔΕΘ την Κυριακή θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Μητσοτάκης


Άννα ντε Αρμάς: Η νέα Μέριλιν από την Κούβα


Αίγυπτος: Τέσσερις δημοσιογράφοι κατηγορούνται για διασπορά «ψευδών ειδήσεων»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης