Η Τίλντα Σουίντον έχει συνηθίσει τους φαν της σε εκκεντρικές εμφανίσεις και η πρόσφατη παρουσία της στο κόκκινο χαλί δεν πέρασε απαρατήρητη.
Η διάσημη ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αλλά αυτή τη φορά δεν επέλεξε να φορέσει κάποια αβάν γκαρντ τουαλέτα. Αντιθέτως, η Τίλντα Σουίντον έβαψε τα μαλλιά της σε μία neon κίτρινη απόχρωση και το συνδύασε με ένα μπλε Loewe πουκάμισο.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να περάσει το δικό της μήνυμα και να στηρίξει ανοιχτά τον λαό της Ουκρανίας. Οι αποχρώσεις που επέλεξε ήταν μια αναφορά στη σημαία της χώρας, χρώματα που θεωρούνται σύμβολα ανεξαρτησίας και ελευθερίας για τους Ουκρανούς.
«Είναι τιμή μου να φοράω τη μισή ουκρανική σημαία» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε με αφορμή την πρειμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί «The Eternal Daughter». Αργότερα, άλλαξε ρούχα. Με το ίδιο το χρώμα στα μαλλιά της και λίγο διαφορετικό χτένισμα, φόρεσε ένα φουστάνι στις αποχρώσεις του λιλά.
Δείτε τις φωτογραφίες
Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τίλντα Σουίντον
Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγες μέρες νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, καλώντας όλους τους καλλιτέχνες να εναντιωθούν στον πόλεμο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.