Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του τράπερ Trannos μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Ο τράπερ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείοκαι μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» είπε: «Όλα εντάξει, όλα καλά. Άλλο ήταν το ατύχημα στη Βούλα κι άλλο το δικό μου. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Ποτέ δεν ξέρεις».
Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά στα πλευρά του, καθώς βρισκόταν συνοδηγός μέσα σε όχημα, φορώντας τη ζώνη του.
Λίγες ώρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Trannos επέστρεψε στο Instagram ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας τους. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να φοράμε ζώνη, η οποία φαίνεται πως του έσωσε τη ζωή.
«Ευχαριστώ πολύ για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που δέχτηκα. Προς το παρόν αναρρώνω και σε λίγες ημέρες επιστρέφω δυναμικά για τα shows. Να φοράτε ζώνη ίσως σώσει και τη δική σας ζωή» ήταν το πρώτο του μήνυμα μέσω Instagram.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.