«Πάμε Δανάη!»: Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει με την καλύτερη διάθεση

«Πάμε Δανάη!»: Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει με την καλύτερη διάθεση

Από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50, η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της επιστρέφουν στο MEGA, για τρίτη συνεχή χρονιά

Danai
Αυθορμητισμός, μπρίο, θερμό ταμπεραμέντο και δυναμισμός… Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Δανάης Μπάρκα που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό και έβαλε την παρουσιάστρια στην καρδιά του τα δύο χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στην πρωινή ζώνη του MEGA.

Από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50, η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της επιστρέφουν στο MEGA, για τρίτη συνεχή χρονιά, με ακόμα περισσότερο κέφι. Ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν θα βρίσκονται δίπλα της, δημιουργώντας την πιο αληθινά παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Pame_Danai


Κλείσιμο
Με την ασυναγώνιστη χημεία τους, θα μας χαρίζουν τις πιο αυθεντικές στιγμές με θέματα της επικαιρότητας ανάλαφρα αλλά και φλέγοντα, συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα που δεν διστάζουν να μιλήσουν με κάθε ειλικρίνεια, συζητήσεις που όλοι θέλουμε να κάνουμε για ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και τις πιο διασκεδαστικές ενότητες. Από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Παγιατάκη με τις ενημερωμένες αστρολογικές της προβλέψεις, και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος με συνταγές και διατροφικές προτάσεις που… χορταίνουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Pame_Danai1


Η Δανάη Μπάρκα και το «Πάμε Δανάη!» έρχονται για τρίτη χρονιά στην πρωινή ζώνη του MEGA, από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: «Μάχιμη» Λιζ Τρας για την πρωθυπουργία - «Είμαι έτοιμη για την ανοικοδόμηση της οικονομίας μας»

Ηλίας Βρεττός μιλάει για τη γυναίκα του: «Είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα»

Κρήτη: Πατέρας κλείδωσε το μωρό του στο αμάξι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης