Μαντώ Γαστεράτου: «Άλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα»

Μαντώ Γαστεράτου: «Άλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα»

Η ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει για τα σκαμπανεβάσματα που έχει στη διάθεσή της κατά τη διάρκεια της λοχείας

Manto_Exof
H Μαντώ Γαστεράτου πριν από λίγες εβδομάδες έγινε μητέρα για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ραδιοφωνική παραγωγός ωστόσο λέει πως όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες καθώς έχει σκαμπαναβέσματα στη διάθεσή της.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη μητρότητα και να θηλάζει την κόρη της. Σε άλλα πάλι τη βλέπουμε να κλαίει.

Η ίδια μίλησε στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram για τις δύσκολες μέρες που υπάρχουν που δεν είναι όλα τέλεια όπως φαίνονται στα social media και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο.

Διαβάστε όσα έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου

INSTAGRAM VS REALITY
«INSTAGRAM: Σήμερα το πρωί παρέα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω από την σκιά των δέντρων. Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξέγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική, δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την “πραμάτεια” μας, ταπεράκια, μπουκαλάκια, μωρομάντηλα κτλ και μπορούσα να θηλάσω με ησυχία το μωρό.

Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του. Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: “ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου”. Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη! Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλά!

Manto1
Manto2
Manto3


REALITY: Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχίας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Άλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμές, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου. Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες από αυτές μαζί σας, επέλεγα να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου. Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραϊσμένη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός. Θέλω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε την φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την “τελειότητα” που σερβίρεται “εδώ μέσα”… μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς. Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία».

Manto4
Manto5
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:


Ρωσία: Διπλό μπλόκο της Δύσης στα ταμεία του Πούτιν - Αντεπίθεση με «πάγωμα» του Nord Stream 1


Καιρός: Bροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά - Πότε αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων


Καλοκαιρινό ξέσπασμα της γρίπης: Πού οφείλεται, ποιοι μολύνονται, τι σηματοδοτεί για τον χειμώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης