Κέιτ Μος: Ο «παράξενος» τρόπος, με τον οποίο της χάρισε ο Ντεπ τα πρώτα της διαμάντια

Κέιτ Μος: Ο «παράξενος» τρόπος, με τον οποίο της χάρισε ο Ντεπ τα πρώτα της διαμάντια

Η σχέση του πρώην ζευγαριού ήταν γνωστή για τις «παράξενες» στιγμές που έζησαν μαζί - «Έβαλα το χέρι μου στο παντελόνι του κι ένιωσα κάτι, είχε εκεί αυτό το διαμαντένιο κολιέ», λέει σήμερα το μοντέλο

depp-moss
Η Κέιτ Μος και ο Τζόνι Ντεπ ήταν ζευγάρι από το 1994 έως και το 1998, με τη σχέση τους να απασχολεί ουκ ολίγες φορές την κοινή γνώμη.

Οι δυο τους ήταν γνωστοί για τα «απίστευτα» περιστατικά που έζησαν μαζί, τους επικούς καβγάδες τους, αλλά και τον θυελλώδη έρωτά τους.

24 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, το μοντέλο έκανε ακόμα μια αποκάλυψη, που κανείς δεν περίμενε. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στη Vogue η Κέιτ Μος, πήρε τα πρώτα της διαμάντια από... τα οπίσθια του Τζόνι Ντεπ.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έκανε μια αναδρομή σε μερικά από τα καλύτερα looks που υιοθέτησε τη δεκαετία των '90ς και φυσικά, δεν δίστασε να κάνει την αποκάλυψή της, όταν είδε μια φωτογραφία της, όπου φοράει ένα διαμαντένιο κολιέ.

«Ήταν τα πρώτα διαμάντια που απέκτησα ποτέ στη ζωή μου. Ο Τζόνι τα έβγαλε κυριολεκτικά από τα οπίσθιά του», δήλωσε γελώντας το μοντέλο και στη συνέχεια, έσπευσε να εξηγήσει τι εννοεί.

«Θα βγαίναμε έξω για φαγητό και μου είπε ξαφνικά "έχω κάτι στα οπίσθιά μου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά;". Έβαλα το χέρι μου στο παντελόνι του κι ένιωσα κάτι. Όντως είχε εκεί αυτό το διαμαντένιο κολιέ. Σκέτος γόης», εξήγησε η Κέιτ Μος.

Kate Moss Breaks Down 20 Memorable Looks From 1991 To Now
Κλείσιμο

Τέλος, ανέφερε πως την περίοδο της σχέσης τους έκανε τα περισσότερα ταξίδια, καθώς πετούσε σχεδόν καθημερινά από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, προκειμένου να συναντιούνται.

Το love story τους

Η πρώτη συνάντηση του ηθοποιού με την Κέιτ Μος ήταν στο Cafe Tabsc της Νέας Υόρκης. Η γνωριμία μεταξύ τους προέκυψε από έναν κοινό τους γνωστό, τον φωτογράφο και αρθογράφο, Τζορτζ Γουέιν, που συνόδευε εκείνη τη μέρα το μοντέλο.

Όπως δήλωσε η ίδια λίγο καιρό αργότερα, ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι οι δυο τους θα καταλήξουν μαζί.

«Είχα μόλις κάποιες εβδομάδες ως Νεοϋορκέζος, όταν ο φωτογράφος Μάικλ Χάιντ μου ζήτησε να συμμετάσχω σε μια φωτογράφιση του βρετανικού GQ με την Κέιτ Μος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που μπήκε στο στούντιο… αυτό το ντροπαλό, ανεπιτήδευτο κορίτσι στη ζούγκλα… Χρειάστηκε ο Calvin Klein για να επινοήσει τον τέλειο όρο για να την περιγράψει… “Έρμαιο”. Γίναμε φίλοι μετά από αυτό το γύρισμα, ειδικά αφότου μετακόμισε στη γωνία, δίπλα το σπίτι μου στο West Village. Και στην πραγματικότητα... Ήταν ο Τζορτζ Γουέιν που σύστησε την Κέιτ Μος στον Τζόνι Ντεπ μια μοιραία νύχτα στα μέσα της δεκαετίας του '90 στο Cafe Tabsc που ήταν το στέκι των supermodel εκείνη την εποχή! Ο Τζόνι ήταν πίσω για δείπνο και η Κέιτ μπήκε με τη Ναόμι και ο Τζορτζ Γουέιν την άρπαξε και έκανε τις συστάσεις! Δεν είχα ιδέα ότι θα γίνονταν τότε το απόλυτο ζευγάρι της δεκαετίας, καταστρέφοντας δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της αξέχαστης ακόμα σχέσης τους!», έγραψε ο άνθρωπος, που ήταν υπεύθυνος για τη γνωριμία ενός από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz.


Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη σχέση τους χαώδη, σχεδόν καταστροφική και για τις δύο πλευρές. Ο Τζόνι Ντεπ ακόμα δεν είχε «συνέλθει» από τον χωρισμό του με τη Γουινόνα, γεγονός που τον έκανε να φέρεται νευρικά και παράλογα στους γύρω του και κατά συνέπεια, στην Κέιτ Μος.

Για τους επικούς καβγάδες τους, έχουν γραφτεί άπειρα δημοσιεύματα. Η σταγόνα όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο τσακωμός τους τον Σεπτέμβριο του 1994, που κατέληξε τελικά στο αστυνομικό τμήμα, αφού ο ηθοποιός κατέστρεψε το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν με το γνωστό μοντέλο, στη Νέα Υόρκη.

Αρχικά, ο Τζόνι Ντεπ συνελήφθη για καταστροφή ξένης ιδιοκτησίας. Η ζημιά τελικά, κόστισε... 10.000 ευρώ, που του επιβλήθηκαν ως πρόστιμο για τις καταστροφές που προκάλεσε.

Τα δημοσιεύματα της εποχής ήθελαν και τους δύο τότε, να βουλιάζουν λόγω της εξάρτησής τους από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Αν και ο Τζόνι Ντεπ έδωσε τέλος στη σχέση τους το 1998, δήλωσε στο περιοδικό «Hello» πως «ένιωθε τελείως ανόητος για ό,τι συνέβη και χάλασε η σχέση του με αυτή τη γυναίκα» και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, λέγοντας πως δεν της έδωσε την προσοχή που άξιζε, αφήνοντας τη δουλειά του να μπει ανάμεσά τους.

depp-moss

Νοσταλγούσαν ο ένας τον άλλο για καιρό, ωστόσο κανείς τους δεν έκανε κάποια κίνηση για επανασύνδεση, τουλάχιστον όπως είναι γνωστό.

Η δήλωση «δάκρυα, πολλά δάκρυα» της Κέιτ Μος για τον χωρισμό της από τον Τζόνι Ντεπ μέχρι και σήμερα φιγουράρει στο διαδίκτυο. «Έχασα πραγματικά κάποιον που εμπιστεύομαι. Εφιάλτης. Τόσα χρόνια με κλάματα. Δάκρυα, πολλά δάκρυα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Τζόνι Ντεπ από τη μεριά του φρόντισε να ξεκαθαρίσει σε αντίστοιχη δήλωσή του, αυτό που αναρωτιούνταν όλοι εκείνη την περίοδο, λόγω της συμπεριφοράς του. Το αν πραγματικά αγάπησε την Κέιτ Μος.

«Αν δεν είχα συμπεριφερθεί σαν ηλίθιος, νομίζω ότι θα ήμασταν ακόμα μαζί. Ήταν ό,τι καλύτερο μου συνέβη, αλλά το διέλυσα γιατί ήμουν υπερβολικά κυκλοθυμικός και μίζερος. Μισούσα ακόμα και τον εαυτό μου και δεν μπορούσε πλέον, να αντέξει αυτή τη συμπεριφορά και δεν την κατηγορώ. Είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, καπνίζεις το πέμπτο πακέτο τσιγάρα και αναρωτιέσαι πώς κατάφερες να καταστρέψεις κάτι τόσο καλό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης