Έρχεται το σουηδικό «The Crown» στο Netflix

Έρχεται το σουηδικό «The Crown» στο Netflix

Η νέα τηλεοπτική σειρά θα επικεντρώνεται στον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ' Γουσταύου

Carl_XVI_Gustaf-netflix
Το σουηδικό κοινό αποκτά το δικό του «The Crown» στο Netflix, με πρωταγωνιστή τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ ́ Γουσταύου (Carl XVI Gustaf). Προσωρινά έχει ονομαστεί «Monarki» και ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Θα προβληθεί προς τα τέλη του χρόνου καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με το περιοδικό Tatler.

Από την πλευρά της η βασιλική οικογένεια έχει αποδοκιμάσει τη σειρά που γράφει η Σουηδέζα συγγραφέας και σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, Άσα Λαντζ.

«Η ιστορία του βασιλιά μας είναι διαφορετική. Δεν μεγάλωσε με την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω του, αλλά η ζωή του είναι εξίσου δραματική και συναρπαστική. Και εντελώς άγνωστη σε πολλούς από εμάς», είπε η Λαντζ στο Variety.

Ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ ́ Γουσταύος ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 27 ετών, μετά τον θάνατο του παππού του. Ήταν μόλις επτά ετών όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του σε αεροπορικό δυστύχημα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολα ήταν χωρίς την πατρική φιγούρα. Το 2010 το βιβλίο «The Reluctant Monarch» φέρνει στο φως την άγνωστη πλούσια ερωτική ζωή του με εκείνον να απαντά πως «έγιναν πριν από πολλά χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Επανήλθε μετά από 2 χρόνια η γιορτή «La Tomatina» στην Ισπανία - Πάνω από 130 τόνοι ντομάτας «έβαψαν» κόκκινο το Φεστιβάλ

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ έως το Σάββατο - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τούρκοι ψαράδες αναλαμβάνουν και ρόλο… επιτηρητή στο Αιγαίο για την «Γαλάζια Πατρίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης