The Crown: Τι έχει προβλέψει η παραγωγή σε περίπτωση θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

The Crown: Τι έχει προβλέψει η παραγωγή σε περίπτωση θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Μέλος της παραγωγής αποκάλυψε, πώς θα εφαρμοστεί η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου»

thecrown_1
Οι παραγωγοί της σειράς «The Crown» που προβάλλεται μέσα από την πλατφόρμα του Netflix φαίνεται να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι συντελεστές έχουν σκεφτεί το πώς θα κινηθούν σε περίπτωση που η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, όσο η σειρά είναι σε εξέλιξη.
Οι παραγωγοί αποκάλυψαν πως αν η εκπομπή προβάλλεται ταυτόχρονα με το δυσάρεστο γεγονός θα μπει σε εφαρμογή η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου».

Η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου» είναι το πρωτόκολλο, που γράφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1960, το οποίο καλύπτει τι θα συμβεί από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας.

elizabeth_e

«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε άτομο από την παραγωγή.

Η 5η σεζόν της σειράς πρόκειται να προβληθεί τον Νοέμβριο, με τους νέους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τους χαρακτήρες. Σε αυτό τον κύκλο, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την απομάκρυνση της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο και άλλα σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τη δεκαετία του '90.

The Crown Season 5 | First Look
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές: Έως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βάσεις, είπε η Κεραμέως

Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του

Οι Σαουδάραβες ήρθαν… για να μείνουν και βλέπουν την Ελλάδα ως γέφυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης