Τζεφ Μπέζος: Με τη σύντροφό του στην πρεμιέρα της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Τζεφ Μπέζος: Με τη σύντροφό του στην πρεμιέρα της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Δείτε φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί

bezoos-amazon
Στην παγκόσμια πρεμιέρα του «The Lord of the Rings: The Rings of Power» έδωσαν το παρών ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του, Λόρεν Σάντσες.

Ο ιδρυτής της Amazon περπάτησε μαζί της στο κόκκινο χαλί και τα φλας των παπαράτσι έπεσαν πάνω τους. Η 52χρονη σύντροφός του επέλεξε για τη λαμπερή βραδιά ένα κατακόκκινο φόρεμα, που δεν την άφησε να περάσει απαρατήρητη.

SPL5336481_028

Ο διάσημος επιχειρηματίας και η αγαπημένη του μετρούν 3 χρόνια μαζί. Ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2019, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την 25χρονη σύζυγό του, Μακένζι Σκοτ.

SPL5336481_034

Η σειρά «Ο Άρχοντας των δακτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές παραγωγές, καθώς κόστισε πάνω από 1 δισ. ευρώ.

Η σειρά καλύπτει διάφορες ιστορίες και περιγράφει τη ζωή όλων των ηρώων. Ξεκινά από τα ορυχεία των νάνων και φτάνει μέχρι και τις πολιτικές στα βασίλεια των ξωτικών. Το καστ της αποτελείται από τους Ρόμπερτ Αλαμάγιο, Μόρφιντ Κλαρκ, Μαξίμ Μπάλντρι, Ναζανίν Μπονιάντι, Ισμαΐλ Κρουζ Κόρντοβα και Τσαρλς Έντουαρντς, καθώς και άλλα γνώριμα πρόσωπα από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

«Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια σειρά για όλες τις ηλικίες, ακόμα κι αν σε κάποιες στιγμές φαίνεται τρομακτική. Έτσι είναι το στιλ του Τόλκιν, τρομακτικό, πολιτικό, έξυπνο, αλλά και πολύ ζεστό», είχε αναφέρει ο Πάτρικ Μακέι. Τέλος και επιβεβαίωσε πως στη σειρά δεν θα υπάρχουν καθόλου σκηνές βίας ή σεξ, όπως στο Game of Thrones.

Δείτε το τρέιλερ:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης