Μαντόνα: Μετανιώνει για τους δύο γάμους που έκανε και αποκαλύπτει την εμμονή της με το σεξ

Μαντόνα: Μετανιώνει για τους δύο γάμους που έκανε και αποκαλύπτει την εμμονή της με το σεξ

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τις ένοχες απολαύσεις, τις τύψεις της και άλλα πολλά

madonna_insta_xr
Η Μαντόνα ήταν πιο χειμαρρώδης και αποκαλυπτική από ποτέ, όταν απάντησε σε 50 ερωτήσεις θαυμαστών της σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ της, την καριέρα 40 ετών, τις ένοχες απολαύσεις της αλλά και τις μεγαλύτερες τύψεις της.

Σε ένα νέο βίντεο, που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube, η 64χρονη σταρ ήταν απόλυτα ειλικρινής, όταν ρωτήθηκε για το τι έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της.

«Να παντρευτώ. Και τις δύο φορές!», δήλωσε η Μαντόνα, αναφερόμενη στους προηγούμενους γάμους της με τον Σον Πεν, από το 1985 έως το 1989, και τον Γκάι Ρίτσι, από το 2000 έως το 2008.



Η Μαντόνα είναι πολύτεκνη μητέρα καθώς έχει δύο βιολογικά παιδιά τον 22χρονο Ρόκο, την 25χρονη Λούρδη και έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά.

Madonna
Κλείσιμο


Αγαπημένη εμμονή το σεξ
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σταρ είχε και άλλες αποκαλύψεις για το κοινό της. Όπως πως η «αγαπημένη της εμμονή» είναι το σεξ και ότι αν δεν ήταν μουσικός θα ήταν δασκάλα.

Όταν ρωτήθηκε πώς συνεχίζει να βρίσκει έμπνευση σε έναν κόσμο που είναι τόσο διαφορετικός απ' ό,τι όταν ξεκίνησε, η τραγουδίστρια είπε ότι «αν είσαι περίεργος άνθρωπος και δίνεις προσοχή στη ζωή δεν θα σταματήσεις ποτέ να εμπνέεσαι».


Η κάτοχος 7 βραβείων Grammy παραδέχτηκε επίσης ότι το «δυσκολότερο» μέρος της δουλειάς για την επερχόμενη βιογραφική της ταινία είναι να «στριμώξει» όλη της τη ζωή «σε μια ταινία μεγάλου μήκους».

Στη συνέχεια εξήρε τη σημασία που έχει το σεξ στη ζωή της καθώς όπως είπε είναι αυτό που την κρατάει σε εγρήγορση.

Θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μιλώντας για την καριέρα της, είπε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας τους, «Me Against The Music».

Britney Spears - Me Against The Music // 𝗡𝗨𝗘𝗩𝗢 𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢 𝟰𝗞 𝗘𝗡 𝗗𝗘𝗦𝗖𝗥𝗜𝗣𝗖𝗜𝗢́𝗡


Δείτε όλα όσα είπε η Μαντόνα
Finally Enough Talk: 50 Questions With Madonna

Τι έχει πει για τους δύο πρώην συζύγους της
Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί ότι δεν μπορούσε να «εκφραστεί» ως καλλιτέχνης όσο ήταν παντρεμένη με τον Γκάι Ρίτσι. «Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα φυλακισμένη. Δεν μου επιτρεπόταν πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου», είχε πει στην εφημερίδα «The Sun» το 2015. «Πρέπει να βρεις κάποιον που να αποδέχεται αυτό που είσαι και να νιώθει άνετα με αυτό».

Μάλιστα είναι τόσο αρνητική στο ενδεχόμενο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου καθώς το 2009 είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να την «πατήσει τρένο» παρά να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Άγγλος σκηνοθέτης από την πλευρά του είχε δηλώσει στο παρελθόν στο περιοδικό «Details» ότι ο χρόνος που πέρασαν μαζί είναι «σίγουρα κάτι» που δεν μετανιώνει γιατί αγαπά «τα παιδιά που προέκυψαν από αυτό».

Πίσω στο 1991, η Μαντόνα αποκάλεσε τον Πεν τον «έρωτα της ζωής της» κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ και το ζευγάρι έχει διατηρήσει μια φιλική σχέση όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή την περίοδο η Μαντόνα είναι σε σχέση με το μοντέλο Άντριου Νταρνέλ, ο οποίος είναι 41 χρόνια μικρότερός της.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Τι θα ισχύσει


Παγκόσμια συγκίνηση για τον Γκορμπατσόφ: Το παιδί αγροτών που έγινε ηγέτης της ΕΣΣΔ


Aγνώριστος o Πιρς Μπρόσναν - Έγινε… γέρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης