Κιάνου Ριβς: Εμφάνιση - έκπληξη σε γάμο Βρετανών

Κιάνου Ριβς: Εμφάνιση - έκπληξη σε γάμο Βρετανών

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους

Keanu_Reevs
Με μία απρόσμενη έκπληξη απόλαυσε τον γάμο του ένα ζευγάρι, καθώς εντόπισε τυχαία τον Κιάνου Ριβς στο ξενοδοχείο όπου παντρεύτηκαν και έπειτα τον κάλεσαν στη δεξίωση, με τον ηθοποιό να μην τους χαλά χατίρι.

Ο Τζέιμς και η Νίκι Ρόουντναϊτ παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώπιον φίλων και συγγενών σε ξενοδοχείο στο Νορθάμπτονσιρ της Βρετανίας. «Ο σύζυγός μου τον είδε στο μπαρ, του είπε ότι μόλις είχαμε παντρευτεί και τον κάλεσε να πει ένα “γεια” και να πιει ένα ποτό μαζί μας εάν ήθελε. Ήταν πολύ φιλικός και είπε ότι θα το έκανε αργότερα» δήλωσε η Νίκι Ρόουντναϊτ στο Newsweek.
Keanu_
Λίγο αργότερα, μέλος του προσωπικού πλησίασε τη νύφη και την ενημέρωσε ότι ένας «πολύ ξεχωριστός» καλεσμένος ήταν έξω και ήθελε να της μιλήσει. Όπως η ίδια αντιλήφθηκε μέσα σε λίγα λεπτά αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κιάνου Ριβς. «Ήταν συναρπαστικό. Πήγα, συστήθηκα και του πρόσφερα ένα ποτό. Αρνήθηκε γιατί είχε κάνει μεγάλη πτήση και είπε ότι δεν θα έμενε για πολύ. Αλλά ήταν τόσο ευγενικός και φιλικός και μας έδωσε συγχαρητήρια για τον γάμο μας».
keanu77
Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φωτογραφήθηκε με το ζευγάρι, μίλησε με όλους τους καλεσμένους και οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
«Η μαμά μου έβγαζε φωτογραφίες και είπε σε όλους να φωνάξουν “Speed”. Γελάσαμε γιατί είναι μία από τις παλιότερες ταινίες του. Είμαστε μεγάλοι φαν. Λάτρεψα τις ταινίες Matrix και John Wick» ανέφερε μεταξύ άλλων η νύφη.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης