John Wick επιστρέφει - Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

John Wick επιστρέφει - Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Η πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη θα γίνει στις 24 Μαρτίου 2023

John_wick
Το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ του John Wick 4, ήδη κυκλοφόρησε.

Η Lionsgate βρισκόταν πριν λίγες ώρες στο San Diego Comic-Con 2022 και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα «sneak peek» βίντεο από το 4ο κεφάλαιο του John Wick, με τον Κιάνου Ριβς να κλέβει την παράσταση.

Όπως μαρτυρά το τρέιλερ, ο John Wick... δεν θα περάσει καθόλου καλά, μιας και πρόκειται να τα βάλει πλέον με όλους και με όλα. Γνωρίζαμε για την ύπαρξη του John Wick 4 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι «χειροπιαστό» από την Lionsgate. Πλέον, έχουμε τη σωστή ματιά πάνω στην ταινία, με τον Ριβς να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο και να ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για να αντιμετωπίσει το High Table.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κιάνου Ριβς δήλωσε, ότι «ο John Wick θα φτύσει αίμα στην 4η ταινία του franchise» και οι δηλώσεις του επιβεβαιώθηκαν με την κυκλοφορία του sneak peek. 

Στο πλευρό του Ριβς, θα δούμε και τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ, με τον ρόλο του όμως να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Οι ηθοποιοί που επίσης έχουν ανακοινωθεί για την τέταρτη ταινία στο franchise του John Wick είναι οι Ντόνι Γιέν, Χιρογιούκι Σανάντα, Σάμιερ Άντερσον, Ρίνα Σαγουαγιάμα, Σκοτ Άτκινς και Κλάνσι Μπράουν.

Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο από το John Wick 4: 
JW4 | Sneak Peek

Κλείσιμο
Ο Τσαντ Σταχέλσκι επιστρέφει για να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία, με ένα σενάριο γραμμένο από τους Σέι Χάτεν και Μάικλ Φιντς. Παραγωγοί του φιλμ είναι οι Μπασίλ Ιβάνικ, Έρικα Λι και Σταχέλσκι με τους Ριβς και Λουίζ Ρόσνερ ως εκτελεστικούς παραγωγούς. Ο Ιβάνικ είχε δηλώσει στο Deadline, ότι ο ηθοποιός Ντόνι Γιέν «θα φέρει μια ισχυρή ενέργεια στο franchise και είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία που έχουμε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο, να συνεργάζεται με τον Κιάνου».


Ειδήσεις σήμερα:

Φυσικό αέριο: Αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος μετά το «ράλι» – Πότε ανακοινώνονται οι νέες χρεώσεις

Παγίδα θανάτου για την 41χρονη μητέρα στην Κεφαλονιά οι ζημιές στο οδικό δίκτυο από τους σεισμούς του 2014

Ξεκίνησε καύσωνας «διαρκείας» - Κυριακή και Δευτέρα οι πιο «καυτές» ημέρες, πού θα δούμε 40άρια



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης