Λευτέρης Πετρούνιας: Φωτογραφίζεται με τη σύζυγο και τις κόρες του μετά το 6ο χρυσό

Λευτέρης Πετρούνιας: Φωτογραφίζεται με τη σύζυγο και τις κόρες του μετά το 6ο χρυσό

Δείτε την ανάρτηση της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση

petrounias_paidia_2xr
Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κατέκτησε για έκτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Με 15.133 βαθμούς κέρδισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μόναχο και έγραψε ιστορία.


Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση και τα παιδιά τους βρίσκονταν εκεί και φωτογραφήθηκαν με τον πατέρα τους μετά τη νίκη του.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση ανάρτησε δύο φωτογραφίες, στις οποίες οι γονείς και οι κόρες τους ποζάρουν χαμογελαστοί κρατώντας το χρυσό μετάλλιο. Στη μία από τις εικόνες μάλιστα, η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Σοφία, έχει πάρει το μετάλλιο του πατέρα της και το περιεργάζεται αφού το έχει φορέσει στον λαιμό της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η επίσης αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, έγραψε για τον Λευτέρη Πετρούνια: «Ασταμάτητος».

Δείτε τις φωτογραφίες
petrounias_paidia___2_
petrounias_paidia___1_

Ο Λευτέρης Πετρούνιας που αγωνίστηκε 5ος στον τελικό του Μονάχου βαθμολογήθηκε με 15.133 και ξεπέρασε τον Τούρκο Ασίρ που είχε 15.033.

Ξεκίνησε με το χρυσό στο Μονπελιέ το 2015 και ακολούθησαν τα χρυσά σε Βέρνη (2016), Κλουζ (2017), Γλασκόβη (2018), Βασιλεία (2021), Μόναχο (2022).

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Αντέμ Ασίλ από την Τουρκία με 15.033 βαθμούς και το χάλκινο ο Κόρντεϊ Τάλοχ από τη Μεγάλη Βρετανία με 14.866.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmbr5np4lzm9)


Πετρούνιας: «Πήρα δύναμη από τις κόρες μου»

Για πρώτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε στο στάδιο την συμπαράσταση από τις δύο κόρες του οι οποίες ταξίδεψαν μαζί με τη μαμά τους Βασιλική Μιλλούση στο Μόναχο. Σε αυτό στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από το χρυσό ο Λευτέρης.

«Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου που ήταν στην κερκίδα και με παρακολούθησαν για πρώτη φορά ζωντάνα. Δεν ξέρω αν είμαι ο Βασιλιάς του Μονάχου. Μου αρέσουν οι κρίκοι, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και είμαι καλά».

Η Σοφία, που έχει το όνομα της μητέρας του, γεννήθηκε το 2019 και η Ελένη το 2020.


Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Μπροστά στα μάτια του «θεωρητικού» του Πούτιν σκότωσαν την κόρη του - Δείτε βίντεο


«Ζήσαμε εμπειρία τρόμου»: Ο Γερμανός περιγράφει την καταδίωξη από τους Κρητικούς




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης