Τζόνα Χιλ: Ο ηθοποιός διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

Τζόνα Χιλ: Ο ηθοποιός διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

Ο υποψήφιος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι περνά κρίσεις άγχους

Hill
Ο Τζόνα Χιλ διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram αυτή την εβδομάδα, αφού μοιράστηκε με μία εξομολόγηση την 20ετή μάχη του με τις κρίσεις άγχους.

«Έχω καταλάβει ότι έχω περάσει σχεδόν 20 χρόνια βιώνοντας κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από εμφανίσεις μου στα μέσα ενημέρωσης» τόνισε ο Χιλ σε μια δήλωση στο Deadline.
Ο υποψήφιος με Όσκαρ ηθοποιός σε συνέχεια των δηλώσεών του πρόσθεσε ότι είναι τυχερός που μπορεί να πάρει χρόνο μακριά από τη δουλειά για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.
Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός με μία επιστολή ανακοίνωσε πως αναβάλλει επ αόριστον την προώθηση των ταινίων του . «Συνήθως ανατριχιάζω με επιστολές ή δηλώσεις όπως αυτή, αλλά καταλαβαίνω ότι ανήκω στους λίγους προνομιούχους που έχουν την πολυτέλεια να παίρνουν άδεια», έγραψε. «Δεν θα χάσω τη δουλειά μου ενώ δουλεύω πάνω στο άγχος μου».
Και συνέχισε: «Με αυτή την επιστολή και το "Sputz", ελπίζω να κάνω πιο φυσιολογικό για τους ανθρώπους να μιλούν και να αναλαμβάνουν δράση για αυτά τα πράγματα, ώστε να μπορούν να κάνουν βήματα προς το να αισθάνονται καλύτερα και οι άνθρωποι στη ζωή τους να κατανοήσουν τα προβλήματά τους πιο ξεκάθαρα».


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χιλ χρονολογείται από τον Δεκέμβριο του 2021, όταν πήγε στο κόκκινο χαλί με τη φίλη του Σάρα Μπράντι για να προωθήσει το «Don't Look Up».


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης