Τράβις Μπάρκερ: «Ο κορωνοϊός είναι χάλια, θα προτιμούσα να παίζω ντραμς»

Τράβις Μπάρκερ: «Ο κορωνοϊός είναι χάλια, θα προτιμούσα να παίζω ντραμς»

Με δημοσίευση του στο Instagram ο σύζυγος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό

Barker
Ο Τράβις Μπάρκερ μπήκε σε μία νέα περιπέτεια με την υγεία του, καθώς γνωστοποίησε μέσω δημοσίευσής του στο Instagram, πως νοσεί από κορωνοϊό.

Ο 46χρονος ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182 αποκάλυψε ότι πρόσφατα διαγνώστηκε θετικός στον ιό με την κατάσταση της υγείας του, να παραμένει προς το παρόν άγνωστη.
«Ο κορωνοϊός είναι χάλια. Θα προτιμούσα να παίζω ντραμς» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, η οποία συνοδεύονταν από μία φωτογραφία του χωρίς πουκάμισο στα παρασκήνια μιας μουσικής παράστασης.

Δείτε τη δημοσίευση: 
Υπενθυμίζεται ότι η μάχη του Τράβις Μπάρκερ με τον κορωνοϊό έρχεται δύο μήνες αφότου νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα σε σοβαρή κατάσταση. Η παγκρεατίτιδα είναι μια κατάσταση κατά την οποία το πάγκρεας φλεγμονώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι μια σπάνια πιθανή επιπλοκή μετά από κολονοσκόπηση. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν έντονο πόνο στο στομάχι, έμετο και πυρετό.

Ο σύζυγος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν βγήκε από το νοσοκομείο μετά από κάποιες ημέρες νοσηλείας του και η υγεία του ήταν σε καλή κατάσταση, πριν προβληθεί από κορωνοϊό. Για την ώρα οι θαυμαστές του ντράμερ αναμένουν τις εξελίξεις για την κατάστασή του. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός λουόμενου στη Βάρκιζα

Κορυφώνεται σήμερα το κύμα καύσωνα - Πού αναμένονται 40αρια

Aγνώριστη η Τζούλιαν Μουρ στην τελευταία της φωτογραφία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης