Μαντς Μίκελσεν: Αποκαλύπτει πως ίσως ο Τζόνι Ντεπ επιστρέψει στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ

Μαντς Μίκελσεν: Αποκαλύπτει πως ίσως ο Τζόνι Ντεπ επιστρέψει στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ

Ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Τζόνι Ντεπ στη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts», λόγω της δικαστικής του διαμάχης με την Άμπερ Χερντ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του 

johnnydepp
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ στη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts» μίλησε ο Μαντς Μίκελσεν.

Ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Τζόνι Ντεπ στην ταινία, λόγω της δικαστικής του διαμάχης εναντίον της Άμπερ Χερντ, βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο, όπου έλαβε το Βραβείο Τιμητικής Καρδιάς του Σεράγεβο για την προσφορά του στην κινηματογραφική βιομηχανία και αναφέρθηκε στον ρόλο του.



Όπως δήλωσε στους θαυμαστές του, ήταν αρκετά τρομακτικό για τον ίδιο να αντικαταστήσει έναν ηθοποιό σαν τον Τζόνι Ντεπ, δεδομένης της φήμης του, αλλά και της αγάπης του κόσμου. Άφησε μάλιστα, να εννοηθεί πως υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανά τον Χολιγουντιανό ηθοποιό στον ρόλο του κακού Γκρίντελβαλντ.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Εφόσον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον και ο Τζόνι κέρδισε την υπόθεση, ας δούμε αν θα επιστρέψει. Μπορεί. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του, νομίζω πως είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός κι έκανε φανταστική δουλειά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον αντιγράψω, γιατί πολύ απλά είναι "αυτός". Θα ήταν για 'μένα μια δημιουργική αυτοκτονία», δήλωσε ο Μαντς Μίκελσεν.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συζητήσεις από την εταιρεία παραγωγής Warner Brothers, ούτε έχει επιβεβαιωθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, οι δηλώσεις του Μίκελσεν φέρνουν ξανά στην επιφάνεια μία τέτοια πιθανότητα. 


Ειδήσεις σήμερα:

Έλον Μασκ: Αποκάλυψε μέσω Twitter πως… «αγοράζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

ΔΕΘ: Ποια προγράμματα θα εξασφαλίσουν φθηνή στέγη στους νέους

Κατώτατος μισθός: Όφελος έως και 532 ευρώ τον χρόνο με τη νέα αύξηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης