Στη Μύκονο συνεχίζουν τις διακοπές τους, Βίκυ Καγιά καιΗλίας Κρασσάς, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Η fashion expert ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram μερικά stories από την έξοδο που είχε με τον επιχειρηματία και σύζυγό της στο νησί των Ανέμων. Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου και απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου.
Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε η βίκυ Καγιά
Η Βίκυ Καγιά μοιράζεται αρκετά συχνά με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramφωτογραφίες με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, αναδεικνύοντας την σιλουέτα της.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε
Δείτε κι άλλες δημοσιεύσεις της από τις διακοπές της
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας