Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τον Θάνο Καλλίρη καθώς είχε τα γενέθλιά του. Ο τραγουδιστής έγινε 60 ετών και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
Ανάμεσα στους ανθρώπους που ευχήθηκαν στον Θάνο Καλλίρη ήταν και ηΝαταλία Γερμανούμε την οποία είχε μαζί της σχέση για πεντέμιση χρόνια.
Η ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός και παρουσιάστρια έγραψε στις ευχές της: «Χρόνια πολλά είδωλο της pop, αγάπη της νιότης μου», το οποίο συνόδευσε με δύο κόκκινες καρδιές.
Δείτε τις ευχές της Ναταλίας Γερμανού και την απάντηση του Θάνου Καλλίρη
Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με την Ελένη Γεωργούση, η οποία είναι 20 χρόνια μικρότερή του. Ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ» είχε πει για τη σχέση τους:
«Γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια, το 2007, σε μια κοινή παρέα. Μας σύστησε ένας φίλος. Αυτή η παρέα υπήρξε χαλαρά, δηλαδή βρισκόµασταν πού και πού για ένα ποτό. Παραµείναµε φίλοι µέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και γίναµε ζευγάρι.
Μας έφεραν κοντά δυο γεγονότα. Ότι η Ελένη συµπτωµατικά ξεκίνησε να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο ενός καλού µου φίλου αλλά και το ότι τον Δεκέµβριο του 2017 έχασα τη μητέρα µου και η Ελένη ήταν κοντά µου. Ταιριάζουµε σε όλα. Είµαστε δυο διαφορετικές ηλικίες, από διαφορετικά µέρη.
Η Ελένη από το Αλιβέρι και εγώ από την Αθήνα. Δεν έχουµε τίποτα κοινό, αλλά έχουµε τόσο πολλά κοινά. Κι αυτό είναι το µαγικό. Αυτό που σίγουρα µας ενώνει και είναι το αλατοπίπερο και το ελιξίριο στη σχέση µας είναι το χιούµορ».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.