Φωτεινή Ντεμίρη για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Μου φαίνεται οξύμωρο, κάτι δεν μου κολλάει»

Φωτεινή Ντεμίρη για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Μου φαίνεται οξύμωρο, κάτι δεν μου κολλάει»

«Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να κρίνεται επικίνδυνος και μετά ξαφνικά να είναι ακίνδυνος ενώ βγήκε ένοχος», είπε η ηθοποιός

Ntemiri
H Φωτεινή Ντεμίρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και την αποφυλάκισή του παρόλο που κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς.

«Τι να πω; Η δικαιοσύνη στην αρχή είχε κρίνει ότι είναι επικίνδυνος και τον είχε προφυλακίσει. Τώρα ξαφνικά, ενώ κρίθηκε ένοχος, αποφυλακίστηκε. Οξύμωρο μου φαίνεται το σχήμα αυτό. Κάτι δεν μου κολλάει. Δεν πρόκειται για το περί δικαίου αίσθημα του κόσμου που λένε. Καθόλου δεν είναι έτσι. Είναι ότι δεν γίνεται ένας άνθρωπος να κρίνεται επικίνδυνος και μετά ξαφνικά να είναι ακίνδυνος ενώ βγήκε ένοχος. Δεν το χωράει το μυαλό! Ο κόσμος δεν είναι χαζός, δεν είμαστε πρόβατα τελείως, ξυπνάμε κάποια στιγμή. Όταν βλέπουμε αποφάσεις να παίρονται και μάλιστα με άκομψο τρόπο, δεν μπορούμε να χαρούμε. Όλος ο κόσμος έχει μείνει αποσβολωμένος με αυτή την απόφαση. Επίσης είναι πολύ άσχημο που μνας έχουν κάνει και το πολιτικοποιούμε. Δεν έχει να κάνει με κόμματα. Επειδή δεν συμφωνούμε δεν σημαίνει ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ. Κάποιους συμφέρει να το λένε έτσι αλλά είναι λάθος», είπε η ηθοποιός.

Σχετικά με το αν έγινε κάτι μετά τις τόσες αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο η Φωτεινή Ντεμίρη απαντά: «Σίγουρα κάτι έγινε. Δεν μπορεί κάποιος να έχει τέτοιου είδους αρρώστια να γιατρευτεί με αυτόν τον τρόπο αλλά σίγουρα θα το σκεφτεί πιο πολύ, θα φοβηθεί. Ήταν τα πράγματα ανεξέλεγκτα. Θα φοβηθεί να ασκήσει εξουσία σε κάποιον άλλον με αυτό τον τρόπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 50χρονος στη Μέσσηνη παραμόνευε τη γυναίκα στο σκοτάδι για να της πετάξει οξύ

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ

«Ψηφιακό» μπλοκάρισμα της εφορίας σε μεταβιβάσεις Ι.Χ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης