Κάνε ότι κοιμάσαι - Έμιλυ Κολιανδρή:  «Υποδύομαι μια μοιραία και σκοτεινή γυναίκα»

Κάνε ότι κοιμάσαι - Έμιλυ Κολιανδρή:  «Υποδύομαι μια μοιραία και σκοτεινή γυναίκα»

«Ο ρόλος μου μπαίνει στη ζωή του καθηγητή την αναποδογυρίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός 

emilikoliandri20
Για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», μίλησε η Έμιλυ Κολιανδρή σε πρόσφατη συνέντευξή της. Όπως είπε η ηθοποιός, ο ρόλος της είναι σκοτεινός και καθοριστικός στην υπόθεση της σειράς.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της μυθοπλασίας στην τηλεόραση, η Έμιλυ Κολιανδρή είπε: «Για τη νέα σεζόν θα υπάρξει μετά από χρόνια μια πρωτοφανής παραγωγή τηλεοπτικών σειρών. Για μένα είναι χαρμόσυνο νέο και σημάδι ότι ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει τα ριάλιτι και τα παιχνίδια επιβίωσης». 
emilikoliandri
«Απορώ πώς αυτή η στροφή για τη μυθοπλασία δεν έγινε νωρίτερα. Από την άλλη, είναι απαιτητική αυτή η χρονιά, γιατί δεν ξέρω πόσα από αυτά τα σίριαλ που ξεκινούν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Δεν ξέρω αν υπάρχει κοινό για όλη αυτή την παραγωγή».

Αναφορικά με τον χαρισματικό καθηγητή Νικόλα, που υποδύεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η ίδια είπε: «Θυμίζει τον αντικομφορμιστή καθηγητή αγγλικών Τζον Κίτινγκ, που υποδυόταν ο αξέχαστος Ρόμπιν Γουίλιαμς στην ταινία "Ο κύκλος των χαμένων ποιητών”».
Papadopoulos
Τέλος για τον ρόλο της, η Έμιλυ Κολιανδρή σχολίασε: «Ο ρόλος μου είναι μιας γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του καθηγητή και στην κυριολεξία την αναποδογυρίζει. Η Βικτωρία είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο που δείχνει άλλη από αυτή που είναι στην πραγματικότητα».

Το νέο πρότζεκτ της ΕΡΤ έχει να κάνει με μία κοινωνική αστυνομική σειρά μυστηρίου, που θα ξεκινήσει να προβάλεται από τη νέα σεζόν. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν από κοινού οι Αλέξανδρος Πανταζούδης και Αλέκος Κυράνης. Το σενάριο είναι του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Kάνε ότι κοιμάσαι | Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα της ΕΡΤ1


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Όλες οι ειδήσεις

Η Ταϊβάν «απαντά» με πλοία και αεροσκάφη στις ασκήσεις τις Κίνας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Κιμ Καρντάσιαν - Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης