Kάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το νέο trailer της καινούριας σειράς της ΕΡΤ1

Kάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το νέο trailer της καινούριας σειράς της ΕΡΤ1

Στο νέο τρέιλερ πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την πρώην σύντροφό του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Papadopoulos
Με ένα γεμάτο πρόγραμμα πρόκειται να «έρθει« η ΕΡΤ από τη νέα σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό η κρατική τηλεόραση φαίνεται να έχει επενδύσει στη μυθοπλασία με πολλές και διαφορετικές τηλεοπτικές σειρές.
Η νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι βασισμένη στο σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, που τηλεοπτικά έβαλε την υπογραφή του στο «Αύριο μας ανήκει». Πρωταγωνιστής ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μια πλειάδα σημαντικών ηθοποιών όπως η Έμιλυ Κολιανδρή, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου. Μάλιστα η σειρά θα είναι και η πρώτη τηλεοπτική συνύπαρξη του ηθοποιού με την πρώην σύντροφό του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς κυκλοφόρησε και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου:
Kάνε ότι κοιμάσαι | Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα της ΕΡΤ1

Η υπόθεση της σειράς
Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής Λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα.

Κλείσιμο
Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς (Έμιλυ Κολιανδρή). Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της Αστυνομίας (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο στην Εύβοια και τον δάγκωσε στο κεφάλι


Θρήνος στην Αυστρία με την αυτοκτονία γιατρού, την απειλούσαν αντιεμβολιαστές

O Σκοτ Ίστγουντ συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης