Αννίτα Ναθαναήλ: Περιγράφει τη στιγμή που συναντήθηκε πρώτη φορά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αννίτα Ναθαναήλ: Περιγράφει τη στιγμή που συναντήθηκε πρώτη φορά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Όταν βρεθήκαμε από κοντά ήμουν προετοιμασμένη ότι θα σφίξω τα δόντια», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της

Paliospyrou432
Η Αννίτα Ναθαναήλ σε μία νέα της συνέντευξη αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές της ζωής της και στην γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μιλώντας στο περιοδικό OK! η Αννίτα Ναθαναήλ περιέγραψε την πρώτη φορά που είδε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα της και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τη νεαρή, η οποία δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.
«Είναι γεγονός ότι έχουμε μπει η μία στη ζωή της άλλης. Για μένα το σημαντικό είναι ότι η Ιωάννα είναι ένα ανεξάρτητο πλάσμα, με αυτοπεποίθηση, που δεν ζει τη μέρα της λυπούμενη τον εαυτό της αλλά ένας άνθρωπος που κοιτάζει το επόμενο βήμα και θέλει οι δικές της πράξεις να εμπνεύσουν κι άλλους. Αν πιστεύεις ότι η Ιωάννα ξυπνάει και κοιμάται μιλώντας μόνο μαζί μου στο τηλέφωνο, να σου πω πως δεν ισχύει. Σίγουρα είμαι δίπλα της, την έχω από κοντά, θα κάνουμε και διακοπές μαζί, αλλά περνάει τον χρόνο της σχεδιάζοντας τη ζωή της».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της η ίδια μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά και ήρθε σπίτι μου ήμουν προετοιμασμένη ότι θα σφίξω τα δόντια και ότι δεν θα αντιδράσω ό,τι και να δω. Όταν συναντηθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο, αντέδρασα ακριβώς έτσι. Ήταν σαν να μην αντίκρισα καμία αξιοσημείωτη βλάβη επάνω της και παρόλο που διαπίστωσα ότι είχε πάθει τεράστια ζημιά, προσπάθησα να φερθώ εντελώς φυσιολογικά. Αυτό με πείσμωσε ακόμη περισσότερο και σκεφτόμουν μόνο πώς θα μπορούσα να τη βοηθήσω να βελτιώσει την εικόνα της. Βέβαια, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο σύντομα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ειδήσεις σήμερα

ΕΥΠ: Το παρασκήνιο ενός πολιτικού θρίλερ - Ολοταχώς προς Εξεταστική και πόλωση

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης