Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό επέλεξα να είμαι στο Μαύρο Ρόδο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό επέλεξα να είμαι στο Μαύρο Ρόδο

Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που είπε το «ναι» στη νέα σειρά 

Kakouris_2
Ο Λεωνίδας Κακούρης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά με τίτλο «Μαύρο Ρόδο». Ο ηθοποιός ανέφερε στο περιοδικό «7 μέρες tv», τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης σχολίασε τη νέα σειρά του Mega που πρόκειται να προβληθεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες με τη νέα σεζόν.
«Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε: «Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες», τόνισε ο ηθοποιός.
Kakouris
Το «Μαύρο ρόδο» στο MEGA
Το «Μαύρο ρόδο» είναι μία από τις παραγωγές που τη  διεκδίκησαν περισσότερα από ένα κανάλια και τελικά κατέληξε στο Mega. Πρόκειται για το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη το οποίο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού και ήδη οι μηχανές έχουν αρχίσει να δουλεύουν.

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο, σε παραγωγή JK Productions και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου, το σίριαλ επικεντρώνεται σε μία καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για μια δυνατή συγκινητική ιστορία που θα καθηλώσει, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι πρωταγωνιστές. οι οποίοι είναι μεταξύ άλλων οι: Κατερίνα Διδασκάλου, Ελένη Καρακάση, Μαρία Καλλιμάνη έχουν ήδη συμφωνήσει, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και ο Γιάννης Κουκουράκης.



Ειδήσεις σήμερα

ΕΥΠ: Το παρασκήνιο ενός πολιτικού θρίλερ - Ολοταχώς προς Εξεταστική και πόλωση

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης