Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα στην Αθήνα άρχισαν από τις 8:00 το πρωί χθες και επιστρατεύτηκαν βαν, τροχόσπιτα, αυτοκίνητα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια, ακόμη και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα».
Η Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και παραγωγός ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στιγμιότυπα από την ώρα των γυρισμάτων, μαζί με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Λοιπόν… αυτό είναι ένα περιτύλιγμα στο My Big Fat Greek Wedding 3! Είμαι κυριευμένη από συναισθήματα, τόση ανακούφιση και ευγνωμοσύνη όλη μέρα, και τώρα καυτά δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό μου. Ευχαριστούμε το συνεργείο, το καστ, τους παραγωγούς, το στούντιο, τους χρηματοδότες και τους νέους μας φίλους στους Βαριπατάδες, στην Κέρκυρα, Ελλάδα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εκτιμάται εξαιρετικά όταν συμβαίνει μαγεία».
Δείτε τις φωτογραφίες
Σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά», η Βαρντάλος επιστρέφει ξανά, ως Τούλα Πορτοκάλος. Η αρχή έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου από την Πλάκα, με τη Ραφήνα και το Σούνιο ενώ έφτασε και η ώρα να συνεχιστούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα και στην Κέρκυρα.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.