Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Ταξίδι στο εξωτερικό για το ζευγάρι

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Ταξίδι στο εξωτερικό για το ζευγάρι

«Έχω μπλέξει με έναν μπον βιβέρ», είπε το μοντέλο για τον σύντροφό του - Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στα social media

vrisiidamartikas290
Στην Τουλούζη ταξίδεψαν οι πρώην παίκτες του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο. 

Το ζευγάρι αναρτά αρκετά συχνά κοινές του φωτογραφίες και βίντεο στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε ένα βίντεο από το ταξίδι τους στη Γαλλία

Στο κλιπ που ανάρτησε μέσω Instagram stories, το μοντέλο χαμογελά στην κάμερα και αφού έδειξε και τον σύντροφό του, ακούγεται να λέει στους followers, ότι «έχει μπλέξει με έναν μπον βιβέρ που την περιποιείται, φτιάχνοντας της σάντουιτς με κάθε λογής υλικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας στην Τουλούζη





Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην παίκτης μίλησε στο περιοδικό HELLO!, για τη σχέση του με την άλλοτε  συμπαίκτριά του στο ριάλιτι επιβίωσης:

«
Από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι όλη η σχέση μου με τη Βρισηίδα αντιμετωπίστηκε με τεράστια καχυποχία και απαξίωση. Γιατί συνέβη αυτό –από τους δημοσιογράφους κυρίως– δεν το καταλαβαίνω. Έγιναν κάποια σχόλια, όπως "αν ήμουν στη θέση σου, θα το κρατούσα κρυφό και δεν θα το κοινοποιούσα τόσο έντονα με την κάμερα μπροστά", που με ενόχλησαν.

martikas_1258


Να επισημάνω εδώ ότι με τη Βρισηίδα είμαστε μαζί από το πάρτι της ένωσης και αργήσαμε να το φανερώσουμε γιατί έπρεπε να πειστούμε πρώτα εμείς ότι αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι αληθινό. Όταν σιγουρευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε. Όλοι οι συμπαίκτες μας το είχαν καταλάβει, παράλληλα, όμως, δημιούργησαν κι εκείνοι αυτή την καχυποψία – γιατί το Survivor είναι ένα παιχνίδι καχυποψίας. Εμείς όμως δεν προκαλέσαμε κανέναν».

Martikas___1___1_


Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε το εάν οι δυο τους ήταν διαχυτικοί μπροστά στις κάμερες, λέγοντας:

«Ήμαστε, αλλά άργησε να έρθει αυτό. Δεν υπήρχε λόγος να κρυφτούμε. Ξέραμε καλά ότι θα προκαλέσουμε συζητήσεις, αλλά ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Ελεύθερος ήμουν, ελεύθερη ήταν και δεν έχω καμία υποχρέωση να απολογηθώ».

«Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Είναι τρομερά αυθόρμητη και έχει μια αξιολάτρευτη γλύκα και παιδικότητα. Δεν προσποιείται, είναι ειλικρινής. Κάθε πρωί που ξυπνούσα και μου χαμογελούσε, ήταν ό,τι ωραιότερο έβλεπαν τα μάτια μου. Αν και στην αρχή είχαμε αντιδράσεις μεταξύ μας, τελικά ήταν αντίθετες από αυτό που νιώθαμε»,' είπε στην πορεία της συνέντευξης και πρόσθεσε: «Το μέλλον χτίζεται. Μέχρι τώρα το χτίζουμε αρκετά καλά και ο ένας προσπαθεί να καταλάβει τον άλλο. Για να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, η πρώτη προϋπόθεση είναι να τον θαυμάζω. Η Βρισηίδα είναι μόλις 25 ετών και τη θαυμάζω. Δημιουργείται η ευκαιρία για ένα πολύ ωραίο μέλλον».

Martikas___2_


Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει το ηλικιακό χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και τη σύντροφό του, ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε: «Δεν έχουμε χάσμα επικοινωνίας. Συζητάμε τα πάντα και έχουμε φτάσει σε σημείο όπου επικοινωνούμε με τα μάτια. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είναι πολύ ώριμη και σοβαρή για την ηλικία της, είναι μια κυρία».

Κλείσιμο
martikas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:


ΡΑΕ: Ελέγχονται τρεις μεγάλοι προμηθευτές για παραπλανητικές διαφημίσεις

Gov.gr Wallet: Διαθέσιμο για όλους τους πολίτες - Πώς «φορτώνουμε» τις ψηφιακές ταυτότητες και διπλώματα

Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης