ΟΝίνο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της Ρόδου από όπου κατάγεται. Ο τραγουδιστής χαίρεται τις ημέρες του Αυγούστου στο νησί των Ιπποτών και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
Ο Νίνο πόζαρε με το μαγιό του και βρέθηκε στη θάλασσα και τραβώντας μία selfie άφησε μία αινιγματική λεζάντα: «Restart (επανεκκίνηση)», κάνοντας το κοινό του να απορεί για τα νέα του σχέδια.
Μάλιστα στη φωτογραφία του οι 84,4 χιλιάδες ακολουθοί του έσπευσαν να αφήσουν τα δικά τους likes και σχόλια. «Νινάκο μου», έγραψε η Τάμτα ενώ μια καρδιά τοποθέτησε η Αγγελική Ηλιάδη και η Βίκυ Κάβουρα.
Ο Νίνο τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή.
Ο ίδιος κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ενώ και οι συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς είναι ελάχιστες, αφού δεν του αρέσει να ασχολούνται μαζί του για κανέναν άλλο λόγο πέραν των επαγγελματικών του. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής πολύ συχνά κάνει δημοσιεύσεις στα social media και μοιράζεται προσωπικές στιγμές του.
Πριν από λίγες ημέρες απάντησε στην ερώτηση αν είναι σε σχέση αυτή την εποχή και δεν δίστασε να απαντήσει αρνητικά.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.