Κριστίνα Ρίτσι: «Ο Τζόνι Ντεπ μου έμαθε τι είναι η ομοφυλοφιλία όταν ήμουν 9 ετών»

Κριστίνα Ρίτσι: «Ο Τζόνι Ντεπ μου έμαθε τι είναι η ομοφυλοφιλία όταν ήμουν 9 ετών»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Γουινόνα Ράιντερ τον πήρε τηλέφωνο για να της εξηγήσει

legend-west__1_
Η Κριστίνα Ρίτσι θυμάται την πρώτη φορά που έμαθε για την ομοφυλοφιλία. Μιλώντας στην εκπομπή «Andy Cohen Live», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Τζόνι Ντεπ της εξήγησε τι είναι η ομοφυλοφιλία, όταν ήταν εννέα ετών.

Εκείνη την εποχή, η Ρίτσι βρισκόταν στα γυρίσματα της πρώτης της ταινίας «Mermaids» (Γοργόνες) το 1990 - στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Ο Τζόνι είναι στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που μου εξήγησε τι είναι η ομοφυλοφιλία όταν ήμουν εννέα ετών», είπε η 42χρονη σήμερα Ρίτσι στον παρουσιαστή Άντι Κοέν, ο οποίος τη ρώτησε πώς προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα.

«Συνέβαινε κάτι στο πλατό και κάποιος δεν ήταν καλός με κάποιον άλλο. Και έλεγαν: "Ω, καλά, μπορεί να είναι ομοφοβικός"», θυμήθηκε. «Και τότε είπα: “Λοιπόν, δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό”. Και ήμουν στο τροχόσπιτο της Γουινόνα Ράιντερ και είπε: 'Δεν ξέρω πώς...' και πήρε στο τηλέφωνο τον Τζόνι και εκείνος μου το εξήγησε».

Winona Ryder Put Johnny Depp on the Phone with Christina Ricci to Learn What Being Gay Means

Η πρωταγωνίστρια του «Yellowjackets» είπε ότι ο Ντεπ περιέγραψε την ομοφυλοφιλία με «τους πιο απλούς όρους» και «πολύ αντικειμενικά».

«Είχε πει: “Είναι όταν ένας άντρας θέλει να κάνει σεξ με έναν άντρα. Και όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ με μια γυναίκα”», μοιράστηκε. «Και εγώ είπα: “Α, εντάξει”».

Ο παρουσιαστής υπογράμμισε το γεγονός ότι η Ράιντερ έβαλε τον Ντεπ να εξηγήσει τη σημασία της ομοφυλοφιλίας στη Ρίτσι, αντί να το κάνει η ίδια ή να την βάλει να απευθυνθεί στη Σερ, η οποία επίσης πρωταγωνίστησε στις «Γοργόνες».

«Μου αρέσει που η Γουινόνα πήρε τηλέφωνο τον Τζόνι για να μάθεις αυτή την ιστορία, που δεν μπορούσε να την ξεστομίσει με κάποιο τρόπο».

Κλείσιμο
Η Ρίτσι αστειεύτηκε: «Ξέρω ότι έπρεπε να τρέξουμε αμέσως εκεί».

Η Ράιντερ, 50 ετών, και ο Ντεπ, 59 ετών, άρχισαν να βγαίνουν το 1989, την ίδια χρονιά κατά την οποία γυρίστηκε η ταινία «Γοργόνες». Το πρώην ζευγάρι -που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Edward Scissorhands» το 1990- αρραβωνιάστηκε μόλις πέντε μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού, πριν τελικά χωρίσουν το 1993.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πελόζι: Οι ΗΠΑ «δεν θα επιτρέψουν» στην Κίνα να απομονώσει την Ταϊβάν


Περιστέρι: H μαρτυρική ζωή της Νικολέττας και το φρικτό τέλος


Netflix: Aντιδράσεις στο Twitter μετά την ακύρωση μιας νέας σειράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης