Στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από όπου και κατάγεται, βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός με την οικογένειά του.
Μαζί του στο χωριό πήγαν η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και η κόρη τους. Μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, ο παρουσιαστής του Survivor ανάρτησε βίντεο από τον χρόνο που πέρασε στη φύση και συγκεκριμένα στο χωράφι, μαζί με τον πατέρα του και την κόρη του.
Εκεί μάζεψαν σταφύλια και άλλα φρούτα, με τη μικρή να τα δοκιμάζει. «Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λιανός.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Λιανός, εκτός από την κόρη που έχει με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, έχει αποκτήσει και τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.