Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού υποδέχτηκε στην αγκαλιά του συντρόφου της η Ευγενία Σαμαρά.Η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε μέσα από τον ρόλο της Στέλλας στον «Σασμό» αυτή την περίοδο κάνει διάλειμμα από τα γυρίσματα και απολαμβάνει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη.
«Όλος ο Αύγουστος χωράει μέσα σε μια αγκαλιά κάτω από ένα σκίαστρο με ένα λοξό χαμόγελο», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την ασπρόμαυρη φωτογραφία.
Το ζευγάρι προτιμά πιο εναλλακτικά μέρη για τις διακοπές του, αποφεύγοντας την πολυκοσμία και τα κοσμικά νησιά. Προηγουμένως είχαν επισκεφτεί τη Σαμοθράκη, όπου είχαν περάσει αρκετές μέρες.
Τι έχει πει η Ευγενία Σαμαρά για τον Γιάννη Ποιμενίδη «Μετράμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν τα έχω καταλάβει και το γεγονός ότι δεν τα έχω καταλάβει κάτι σημαίνει. Μας δένει το ότι έχουμε κατακτήσει, δίχως να πασχίσουμε για αυτό, μια πολύ δική μας επικοινωνία, ένα θαυμασμό, έναν τρόπο να ισορροπεί ο ένας τον άλλο. Είναι σαν να βρήκα όλα όσα δεν έχω ως χαρακτήρας σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να μου τα επιβάλλει, μου τα μεταλαμπαδεύει. Αυτή η ισορροπία μεταξύ μας με έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι η καλύτερη σε ό,τι κάνω, με ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη εκεί όπου είμαι. Κι επειδή ακριβώς είμαι ευτυχισμένη προσωπικά, έχω αρμονία σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.