Σαμάνθα Φοξ: Τα παθιασμένα φιλιά με τη Λίντα Όλσεν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Σαμάνθα Φοξ: Τα παθιασμένα φιλιά με τη Λίντα Όλσεν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Το sex symbol των '80ς και η αγαπημένη της εθεάθησαν σε τρυφερά τετ-α-τετ σε καφετέρια του Λονδίνου - Δείτε φωτογραφίες

fox-arthro
Καυτά φιλιά ανταλλάσσουν η Σαμάνθα Φοξ και η Λίντα Όλσεν, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο.

Το sex symbol των '80s και η νέα της σύζυγος εμφανίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους της Αγγλίας, ενώ κατευθύνονταν σε μία κλινική της Harley Street.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε επέμβαση στο λαιμό της, καθώς βρέθηκαν οζίδια στις φωνητικές της χορδές.

SPL5322703_002_SPLASH_EXCLUSIVE

Στον δρόμο του προς την κλινική, το ζευγάρι έκανε μία στάση σε καφετέρια του Λονδίνου. Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τις δύο γυναίκες σε τρυφερά τετ-α-τετ, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και στα στιγμιότυπα, η Σαμάνθα Φοξ φαίνεται να μην παίρνει τα μάτια της πάνω από την αγαπημένη της.

Κλείσιμο
SPL5322703_013

Ο γάμος των δύο γυναικών πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στο Έσεξ, μετά από κάποιες αναβολές που είχαν προκύψει στο παρελθόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

SPL5322703_018_SPLASH_EXCLUSIVE

Η σύζυγος της, Λίντα, διατηρεί χαμηλό προφίλ και προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, την ημέρα του γάμου της τράβηξε όλα τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το μακρύ νυφικό πέπλο. Τα παρανυφάκια του ζευγαριού εθεάθησαν επίσης να φτάνουν, ντυμένα στα ροζ.

Η Σαμ και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016, έναν μόλις χρόνο μετά τον θάνατο της επί 16 χρόνια συντρόφου της Mίρα Στράτον, που έφυγε από καρκίνο το 2015.

Η Σαμ είχε μιλήσει για τη σχέση της με τη Λίντα στο σπίτι του «Big Brother» το 2016, λέγοντας για τη σύντροφό της: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».

Η Σαμ έκανε coming out δημόσια το 2003, όταν επιβεβαίωσε τη σχέση της με τη Στράτον.

Φωτογραφίες: Splash / Exclusive Ideal Image


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την επιδότηση έως 300 ευρώ για διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια - Πώς βγαίνει η άυλη κάρτα

Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης