Μπιγιονσέ: Η τραγουδίστρια κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Η τραγουδίστρια κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

«Μερικοί σε αυτή τη βιομηχανία δεν έχουν ψυχή», έγραφε η ανάρτηση που κατηγορούσε την τραγουδίστρια

Beyonce
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kelis κατηγορεί την Μπιγιονσέ για «κλοπή», υποστηρίζοντας ότι η σούπερ σταρ δεν έχει «ακεραιότητα» ή «ψυχή», μιας και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της ίδιας χωρίς την έγκρισή της.

Το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ «Renaissance» κυκλοφόρησε προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της τραγουδίστριας η οποία απείχε από τη διασκογραφία για έξι ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο τα ευχάριστα νέα είχαν και μία δυσάρεστη ανταπόκριση από της Kelis.
Το επίμαχο τραγούδι για το οποίο κατηγορείται η Μπιγιονσέ είναι το πέμπτο κομμάτι του άλμπουμ που ονομάζεται «Energy» και αποτελεί κομμάτι της Kelis από το 2000 «Get Along With You», που συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ της «Kaleidascope». Οι τραγουδοποιοί που αναγράφονται στα credits του άλμπουμ της Μπιγιονσέ είναι οι Φάρελ Γουίλιαμς και Τσαντ Χιούγκο των Neptunes, αλλά όχι η Kelis.
Kelis - Get Along With You
H τραγουδοποιός εξέφρασε την απογοήτευση και την αντίδρασή της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Το μυαλό μου έχει ταραχτεί γιατί το επίπεδο ασέβειας και απόλυτης άγνοιας και των τριών εμπλεκομένων μερών είναι εκπληκτικό. Το άκουσα όπως όλοι οι άλλοι. Τίποτα δεν είναι ποτέ όπως φαίνεται. Μερικοί από τους ανθρώπους σε αυτήν την βιομηχανία δεν έχουν ψυχή ή ακεραιότητα και τους έχουν κοροϊδέψει όλους».

Ένας χρήστης σχολίασε στην ανάρτηση ότι ήταν «η συνεργασία που χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος», ωστόσο η Kelis διόρθωσε γράφοντας: «Δεν είναι συνεργασία, είναι κλοπή».
Κλείσιμο
Kelis

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που έχει «ανοίξει πόλεμο» με την ομάδα παραγωγής του δίσκου της Μπιγιονσέ, δεν σταμάτησε εκεί αλλά με νέα αναφορά στο Instagram εξήγησε, γιατί την έχει προσβάλει το γεγονός. «Γνωριζόμαστε, έχουμε κοινούς φίλους. Δεν είναι τόσο δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί μου. Είναι απλώς κοινή ευπρέπεια». ανέφερε.

Η Kelis διευκρίνισε επίσης ότι το πραγματικό της πρόβλημα δεν είναι με την Μπιγιονσέ, αλλά με τους Φάρελ Γουίλιαμς και Χιούγκο που την «εξαπάτησαν» από τα πνευματικά της δικαιώματα. «Ο Φάρελ ξέρει καλύτερα. Αυτό είναι ένα άμεσο χτύπημα για μένα. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό είναι απογοητευτικό. Έχω το δικαίωμα να απογοητεύομαι».
Σε όλους όσους έσπευσαν να την κατηγορήσουν η ίδια απάντησε: «Δεν είναι ότι ζηλεύω. Ζηλεύω κάποιον που χρησιμοποιεί το τραγούδι μου; Αυτό είναι το πιο ανόητο, το πιο ανίδεο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Ωριμάστε».

Με ένα δεύτερο βίντεο στο Instagram η Kelis ενημέρωσε ότι θα παλέψει για ό,τι είναι δικό της και θα ζητήσει αποζημιώσεις. «Υπάρχουν νταήδες και μυστικά και γκάνγκστερ σε αυτόν τον κλάδο που χαμογελούν και ξεφεύγουν μέχρι να πει κάποιος αρκετά. Το λέω λοιπόν σήμερα. Έρχομαι για να πάρω αυτό που είναι δικό μου και θέλω αποζημίωση» τόνισε. 

Δείτε τις δημοσίευσεις της τραγουδίστριας:


Ειδήσεις σήμερα:

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε 6χρονο στην Εύβοια και τον δάγκωσε στο κεφάλι


Θρήνος στην Αυστρία με την αυτοκτονία γιατρού, την απειλούσαν αντιεμβολιαστές

O Σκοτ Ίστγουντ συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης