Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έχεις διάσημους γονείς, πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά για να πετύχεις

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έχεις διάσημους γονείς, πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά για να πετύχεις

«Οι άνθρωποι είναι πάντα έτοιμοι να σχολιάσουν, είναι πολύ εύκολο να σου πει κανείς "είσαι εκεί που είσαι, λόγω της μαμάς ή του μπαμπά σου"», αναφέρει

gwynethpaltrow
Για τα παιδιά των διασήμων μίλησε η Γκουίνεθ Πάλτροου κι εξήγησε πως όσο και αν φαίνεται περίεργο σε κάποιους, συνήθως αυτά είναι που πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αποδείξουν την αξία τους.

Όπως ανέφερε πρόσφατα σε νέο επεισόδιο της σειράς «Who's in my Bathroom?» της Χέιλι Μπίμπερ, αν και όλοι νομίζουν πως τα παιδιά των επωνύμων έχουν «στρωμμένο» το μέλλον τους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Όταν είσαι το παιδί κάποιου, ναι μεν αποκτάς πρόσβαση σε πράγματα που άλλοι δεν έχουν, όμως πρέπει να δουλέψεις δυο φορές πιο σκληρά. Οι γονείς σου ανοίγουν μια πόρτα κι άθελά σου, μπαίνεις κι εσύ μέσα», εξήγησε η ηθοποιός, ενώ τόνισε επίσης, πως είναι ακόμα πιο δύσκολο για ένα νέο παιδί να αποδείξει πως κατάφερε να πετύχει μόνο του και όχι, εξαιτίας της φήμης των γονιών του.

Smoothie Queens Gwyneth Paltrow & Hailey chat skincare & play game of smells | WHO'S IN MY BATHROOM?

«Οι άνθρωποι είναι πάντα έτοιμοι να σχολιάσουν το οτιδήποτε. Είναι πολύ εύκολο να σου πει κανείς "είσαι εκεί που είσαι, λόγω της μαμάς ή του μπαμπά σου" ή ακόμα και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη, για να σου δώσει να καταλάβεις πως δεν ανήκεις σε αυτόν τον χώρο», ανέφερε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Στο παρελθόν, έχει περάσει κι εκείνη από παρόμοιες καταστάσεις, καθώς οι γονείς της είναι και οι δύο διάσημες προσωπικότητες. Η μητέρα της είναι η διάσημη ηθοποιός, Μπλάιθ Ντέινερ, ενώ πατέρας της ο σκηνοθέτης γνωστών τηλεοπτικών σειρών, Μπρους Πάλτροου.

Κλείσιμο

Η ίδια έχει δύο παιδιά την 18χρονη Έιπλ και τον 16χρονο Μόουζες και εύχεται να μην περάσουν από τέτοιες καταστάσεις. Αν και η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει αποσυρθεί εδώ και κάποια χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής και έχει τη δική της εταιρεία προϊόντων ευεξίας «Goop», το ισχυρό της όνομα, καθώς και η φήμη της παραμένουν.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης