Γκούινεθ Πάλτροου: Το κακόγουστο αστείο της ηθοποιού για τον πατέρα της Χάιλι Μπίμπερ

Γκούινεθ Πάλτροου: Το κακόγουστο αστείο της ηθοποιού για τον πατέρα της Χάιλι Μπίμπερ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε σεξουαλική επαφή με τον  Στίβεν Μπάλντγουιν - Η αντίδραση του μοντέλου

paltrow-bieber
Η Γκούινεθ Πάλτρου έκανε ένα κακόγουστο - όπως φάνηκε - αστείο, για τον πατέρα της Χάιλι Μπίμπερ, Στίβεν Μπάλντγουιν, όταν συνάντησε το μοντέλο για το vlog της, «Who's in my Bathroom».

Η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δήλωσε με... θράσος στη σοκαρισμένη Χάιλι: «Π@δ@ξα τον πατέρα σου στο μπάνιο». Δευτερόλεπτα μετά, παραδέχτηκε ότι αστειευόταν για το περιστατικό.

Η Πάλτροου και ο Μπάλντγουιν πρωταγωνίστησαν στη βιογραφική ταινία του Άλαν Ρούντολφ για την Ντόροθι Πάρκερ το 1994, «Mrs. Parker and the Vicious Circle», και η ηθοποιός αναφέρθηκε στον χρόνο που πέρασαν μαζί όταν συνεργάστηκαν.

Στην «αποκάλυψη» η Χάιλι απάντησε: «Oυάου, δεν το ήξερα εγώ αυτό».


Κλείσιμο
Η Γκούινεθ είπε στη συνέχεια: «Ήταν μια μικρή ανεξάρτητη ταινία. Νομίζω ότι ήμουν περίπου 20 ετών, οπότε ήταν πολύ παλιά. Αλλά ήταν υπέροχος. Ήταν τόσο καλός. Ναι, ήταν φοβερός».

Ανακουφισμένη η Μπίμπερ απάντησε: «Μου αρέσει να το ακούω αυτό. Φαντάσου να είχες κάποια ιστορία τρόμου. "Ήταν απαίσιος! Ήταν ένας εφιάλτης να δουλεύω μαζί του"».

Η Πάλτροου ανταπάντησε: «Αυτό θα ήταν κακό. Ή αν, ας πούμε, π… τον πατέρα σου στο μπάνιο;». Η τρομοκρατημένη τότε Χάιλι είπε: «Μου έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν ξέρει. Αλλά μου έχει συμβεί αυτό». Η ηθοποιός ανακάλεσε γρήγορα, λέγοντας: «Δεν το έκανα! Δεν το έκανα», με τη Χάιλι να προσθέτει: «Λοιπόν, αυτό είναι καλό να το ξέρω, εντάξει».

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την 45χρονη που εξαφανίστηκε - Πήγε για δουλειά και χάθηκαν τα ίχνη της

Σίφνος: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου - Η ιατροδικαστική θα «δείξει» τα αίτια


Μπροστά σε «ενεργειακό ναρκοπέδιο» τον χειμώνα η Ευρώπη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης